View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Pia Olsson Michalopoulos
Hemstad
Varberg
Arbetar i län
Hallands län, Västra Götalands län
Språk/Language
English, Greek, Swedish
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Mitt mål som DOULA är att vara en trygghet för er genom graviditet och förlossning. Genom de förberedelser vi arbetar med kommer trygghet och tillit byggas upp. Jag vill dela med mig av mina kunskaper så att ni kan känna harmoni, lugn och du som blivande mamma känna tillit till din egen kropp. Jag önskar att ni skall kunna tänka tillbaka på er förlossning och minnas den med glädje. Som er DOULA kommer jag stötta er i de val ni gör så långt det bara går för att ni skall få föda på era villkor och enligt era önskemål.

Jag stödjer verktygen i boken " Föda utan rädsla" av Susanna Heli. Andning, avslappning, tankens kraft och att arbeta med rösten.

Vad kan jag erbjuda under förlossning;
* Jag påminner om andning, avslappning och positiva tankar.
* Förespråkar och ger gärna beröring, massage och akupressur.
* Jag ger både mamman och partner stöd.
* Hjälper till i kommunikation på förlossning/ språkrör
* Påminner om toalettbesök, dricka/äta, byta ställning och röra på sig under förlossning
* Fotograferar/filmar
Som er doula erbjuder jag trygghet och kontinuitet.

Jag vill även finnas till för er efter förlossning då ett nytt litet liv kan förändra er vardag som ibland präglas av oro och en hel massa känslor och tankar. Jag erbjuder samtal efter förlossning.

Jag har erfarenhet av förstagångs- och omföderskor, tvillingförlossning, par och ensamstående, förlossningsrädsla, förlossningsdepression, igångsättning, havandeskapsförgiftning, vändningsförsök, kejsarsnitt och svår foglossning.

Jag är mamma till 3 barn som jag fött -99 med kejsarsnitt, -02 och -05 var vaginala förlossningar. Intresset för graviditet, förlossning, baby och barn i alla åldrar har funnits med länge men har utvecklats mer och mer under åren. Jag utbildade mig till DOULA 2012 och har varit aktiv sedan dess. Numera är jag Odis certifierad doula. Jag känner en stark självkänsla och tror på det jag gör i min yrkesroll som doula. Jag har en önskan att dela med mig av mina kunskaper till blivande föräldrar. Jag vill påvisa den enorma kraft och styrka vi kvinnor kan ta fram med rätt verktyg när det gäller graviditet och förlossning.

Hör av er via mail el telefon för mer info ELLER gå gärna in på min hemsida.
www.vastkustdoulan.n.nu
Mobiltelefon
0733 39 54 35
E-post
pmichalopoulou@yahoo.com
Hemsida
http://www.vastkustdoulan.n.nu/
Hemsida
www.forlossningsgruppen.se