View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Carolina Sorabowska
Hemstad
Malmö
Arbetar i län
Kalmars län, Kronobergs län, Skånes län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Instruktörsutbildning i Föda utan rädsla/Confident Birth (innebär att jag har certifikat att hålla förlossningsförberedande kurser; Föda utan rädslas profylax).
Om mig
_____________________________________________________________________________________________

AKTUELLT:
För dig som är beräknad att föda under SOMMAREN 2020. Jag kommer att befinna mig i LESSEBO KOMMUN och tar uppdrag i Lessebo och angränsande kommuner i KRONOBERGS och KALMAR län.

_____________________________________________________________________________________________

Som din doula är jag din och din (eventuella) partners stöd inför och medan du föder, med målet att skapa den bästa möjliga födsel och födsloupplevelse utifrån just dina och era förutsättningar och önskemål, med målet att du ska känna dig närvarande och trygg när du föder.


Jag lär känna er i förväg, så att jag vet vad som är viktigt för er. I det doulapaket jag erbjuder ingår även en födsloförberedande kurs utifrån metoden Föda utan rädsla, genom vilken ni får konkreta enkla verktyg för att hantera värkarbetet och hela denna stora händelse som födandet är.

Själv är jag solomamma till två barn födda 2013 och 2016. Mina barn är tillkomna genom assisterad befruktning på klinik med donerad sperma. Jag födde min äldsta på sjukhus och min yngsta hemma vid en planerad hemförlossning i vatten. Jag har särskild kompetens och egen erfarenhet inom ensamstående föräldraskap och HBTQ.

Jag tar uppdrag av boende i Malmö och Lund. (För dig med BF under sommaren 2020 istället i Kronobergs och Kalmar län.) För dig som planerar att föda hemma, eller på sjukhus. Är självklart också med vid planerade snitt.

Du kan även anlita mig:
- Inför och vid födsel vid fosterdöd.
- Som abortdoula, vilket betyder att jag är med som stöd före och under din abort.

Varmt välkomna att höra av er för att boka ett förutsättningslöst möte där jag berättar mer om hur jag arbetar och ni får möjlighet att känna om personkemin känns rätt före ni bestämmer er!

// Carolina
E-post
sorabowska@gmail.com
Facebook
www.facebook.com/doulacarolinasorabowska