View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Carolina Sorabowska
Hemstad
Malmö
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Instruktörsutbidning i Föda utan rädsla; behörighet att hålla Föda utan rädslas populära födsloförberedande profylaxkurs.
Om mig
__________________________________________________________________________________________________________________

AKTUELLT (september 2020): För närvarande erbjuder jag endast födsloförberedande kurs/Föda utan rädslas profylax som privatkurs (ej i grupp). Kursen kostar 1600 kr för 2 tillfällen á 90 minuter. Kan bokas på vardagseftermiddagar kl 14 eller dagtid på helger, och sker i en fin lokal i centrala Malmö alternativt hemma hos er om ni bor i Malmö.

Denna kurs är en otroligt bra förberedelse för dig som är gravid och din medförälder/partner/vän du planerar att ha med dig när du föder (eller för endast dig om du är blivande soloförälder och ska föda utan att ha någon med dig). Tack vare att kursen hålls med bara er blir den också individuellt anpassad!
__________________________________________________________________________________________________________________

Som din doula är jag din och din (eventuella) partners stöd inför och medan du föder, med målet att skapa den bästa möjliga födsel och födsloupplevelse utifrån just dina och era förutsättningar och önskemål, med målet att du ska känna dig närvarande och trygg när du föder.


Jag lär känna er i förväg, så att jag vet vad som är viktigt för er. I det doulapaket jag erbjuder ingår även en födsloförberedande kurs utifrån metoden Föda utan rädsla, genom vilken ni får konkreta enkla verktyg för att hantera värkarbetet och hela denna stora händelse som födandet är.

Själv är jag solomamma till två barn födda 2013 och 2016. Mina barn är tillkomna genom assisterad befruktning på klinik med donerad sperma som ensamstående. Jag födde min äldsta på sjukhus och min yngsta hemma vid en planerad hemförlossning i vatten. Jag har särskild kompetens och egen erfarenhet inom ensamstående föräldraskap och HBTQ.

Jag tar uppdrag av boende i Malmö och Lund. För dig som planerar att föda hemma, eller på sjukhus. Är självklart också med vid planerade snitt.

Du kan även anlita mig:
- Inför och vid födsel vid fosterdöd.
- Som abortdoula, vilket betyder att jag är med som stöd före och under din abort.

Varmt välkomna att höra av er för att boka ett förutsättningslöst möte där jag berättar mer om hur jag arbetar och ni får möjlighet att känna om personkemin känns rätt före ni bestämmer er!

// Carolina


E-post
sorabowska@gmail.com