View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Carolina Sorabowska
Hemstad
Malmö
Arbetar i län
Blekinges län, Kalmars län, Kronobergs län, Skånes län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Instruktörsutbildning i Föda utan rädsla (innebär att jag har certifikat att hålla förlossningsförberedande kurser / Föda utan rädslas profylax).
Om mig
Som din doula är jag din och din (eventuella) partners stöd före och genom din förlossning, med målet att skapa den bästa möjliga förlossning och förlossningsupplevelse utifrån just dina och era förutsättningar och önskemål, med målet att du ska känna dig närvarande och trygg under din förlossning.Jag lär känna er i förväg, så att jag vet vad som är viktigt för er. I det doulapaket jag erbjuder ingår även en födsloförberedande kurs utifrån metoden Föda utan rädsla, genom vilken ni får konkreta enkla verktyg för att hantera förlossningen.

Själv är jag solomamma till två barn födda 2013 och 2016. Mina barn är tillkomna genom assisterad befruktning på klinik med donerad sperma. Jag födde min äldsta på sjukhus och min yngsta hemma vid en planerad hemförlossning i vatten. Jag har särskild kompetens och egen erfarenhet inom ensamstående föräldraskap och HBTQ.

Jag tar uppdrag i Malmö, Lund, Ystad och Helsingborg med omnejd. Vid hemförlossningar och sjukhusförlossningar. Vaginala förlossningar och snitt.
För dig som är beräknad på sommaren tar jag istället uppdrag i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län.

Du kan anlita mig som AKUTDOULA! Det innebär att du kontaktar mig när det närmar sig att du ska in till förlossningen och så är jag med om jag har möjlighet.

Du kan anlita mig som ABORTDOULA, vilket betyder att jag är med som stöd före och under din abort.
Jag kan också vara med inför och vid förlossning vid fosterdöd.

För dig som är ensamstående rekommenderar jag att du utöver mig har med dig antingen en vän som det känns rätt för dig att ha med vid förlossningen, eller att du anlitar ännu en doula. Jag har har kontakt med flera doulor som jag kan rekommendera och som jag gärna samarbetar med.

Välkomna att höra av er för att boka ett förutsättningslöst möte där jag berättar mer om hur jag arbetar och ni får möjlighet att känna om personkemin känns rätt före ni bestämmer er.


// Carolina
E-post
sorabowska@gmail.com
Facebook
www.facebook.com/doulacarolinasorabowska