View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Sara Ingvarsson
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Hallands län, Västra Götalands län
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Vill ni som jag att förlossningen skall vara en positiv och varm upplevelse som ni bär med er i era hjärtan för resten livet? Då tror jag att vi kommer att få ett fantastiskt teamwork.

Sara Ingvarsson heter jag och jag tror att genom att använda en doula, förlossningscoach, får ni chansen att få verka i nuet utan att behöva tänka på omgivningen genom att ni har med er en person som känner er och som vet vad ni önskar. Med mig får ni en levnadsglad, intuitiv och positiv doula som är nyfiken på att lära känna er och på så sätt hittar de styrkor och glädjeämnen som vi använder för att skapa ett flöde av oxytocin "må bra-hormonet". Jag vet att genom trygghet och tro skapas de bästa förutsättningarna för er att möta ert barn för första gången.


2012 födde jag mitt första barn och 2015 kom nummer två. Samma år, 2015, utbildade jag mig till doula via förlossningsgruppens och har sedan dess haft äran att närvara vid ett antal födslar, med ensamstående, med par och genom duo-dolandet, dvs två doulor som tar hand om dig. Önskar ni ha med en doula på er förlossning, eller är nyfiken o vad det innebär, träffar jag er gärna för ett förutsättningslöst möte. Önskar ni att på bästa sätt förbereda er inför förlossningen erbjuder jag även förberedande förlossningssamtal. Jag är verksam i Göteborg, Borås och Varbergs med omnejd, ODIS-certifierad, utbildad Aktiv Baby-instruktör samt Rebozzo.

Jag hoppas jag får äran att vara med och stötta samt guida dig/er under din/er förlossning!
Mobiltelefon
0706378939
E-post
ingvarsson.sara@gmail.com