View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Olga Christensen
Hemstad
Malmö
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, Polish, Swedish
Om mig
Hej

Jag är en tvåbarnsmamma, bära-barnrådgivare och doula. Jag är på väg att bli också en hjälpmamma på amningshjälpen.

Som bära-barnrådgivare, jag lär och visar föräldrarna och andra familjemedlemmar hur man bär ett barn på ett fysiologisk och ergonomisk sätt. Jag jobbar mestadels med vävda bärsjalar. Som bära-barnrådgivare träffar jag många gravida kvinnor, samt småbarnsföräldrar. Många av dem kämpar för att anpassa sig till nya rollen.
En av de största fördelar med sjalar (med att bära) är den magiska närheten som hjälper att bygga anknytning med bebisen, för mamma, pappa och andra som bär. Sjalar hjälper också att vara aktiv med bebisen på sig. Precis så kom idé för att bli en doula och kombinera sjalar med stöd under graviditeten, samt under och efter förlossningen. Vårt liv kan bli så mycket enklare och lättare och oftast det som man behöver är bara små tricks och råd. Varför ska man inte ta emot den hjälpen? Man måste inte göra det själv, man måste inte vara ensam. Många "tricks" som jag har lärd mig på doula kursen, använder jag personligen i vardagen för att hantera stress och smärta. Oftast gäller det bara att öka sin kunskap.

Jag tycker att bra förlossningsbetydelse har enorm påverkan på anknytningen till bebisen och anpassning till nya livet, samt oftast nya kroppen.

Jag sprider magiska närheten och försöker att göra föräldrars liv lite enklare. Jag kan hjälpa er på svenska, engelska och polska.

Varmt välkommen att kontakta mig.
E-post
info@millame.se