View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Heidi Abrahamsson
Hemstad
Knivsta
Arbetar i län
Stockholms län, Uppsalas län
Om mig
En födande kvinna behöver känna lugn och trygghet! Rädsla och oro under förlossningen är känslor som kan hindra kroppens arbete under förlossningen. Negativa känslor skapar stressreaktioner som frigör adrenalin som i sin tur gör att förlossningen går långsammare framåt.

Mitt arbetssätt som Doula är i första hand att vara en medmänniska, att värna om och stödja den födande kvinnan och hennes partner så de får kontroll över, och känslan av, att det är deras förlossning, deras gemensamma arbete, som till slut leder fram till livets största gåva; ett Barn!

Jag är utbildat Diplomerad Samtalsterapeut, och vill använda mig av mina kunskaper för att kunna vara till maximal hjälp för den blivande mamman och hennes partner. Många är rädda, och flera har traumatiska upplevelser bakom sig. Jag önskar kunna vara till sådan hjälp så denna eller nästa förlossning blir så optimal som möjligt, och föräldrarna kan känna sig så trygga som möjligt.

Mitt mål är att vara den som ger föräldrarna trygghet, emotionellt och praktisk stöd.Ger objektiv information om vad som händer, hjälper föräldrarna genom förlossningens skeden och är en länk mellan den födande kvinnan och medicinsk personal.

Jag har själv fött flera barn, har upplevt både bra och dåliga förlossningar. Har upplevt förlossningsrädsla och vill jobba hårt för att få dig att känna trygghet.

För mer information: heidiabrahamsson.nu
Mobiltelefon
0703488342
E-post
heidishantverk@outlook.com
Hemsida
http://www.heidiabrahamsson.nu
Facebook
Doula Heidi Abrahamsson