View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Linn Amneby Svensson
Hemstad
Gagnef
Arbetar i län
Dalarnas län
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Grattis till dig som väntar barn!

Jag bor i Gagnef (från 16 jan 2017) tillsammans med min man och våra två barn. Är socionom och arbetar med barn och familjer sedan 2008. Mitt arbete med familjer med stort fokus på anknytning har visat mig hur viktigt det är med en bra start.

Hur barnet än kommer till världen är det en otroligt viktig händelse som ska ske i trygghet med respekt och närhet. Jag som doula finns där för dig och din eventuella partner både före, under och efter förlossningen. Vi träffas ett par gånger före förlossningen för att jag ska få en bra bild av vad som är viktigt för dig/er och hur jag stöttar just dig/er på bästa sätt. Vi pratar även om tidigare förlossningar, ställningar, smärtlindring och andra önskemål. Under förlossningen finns jag med och tillsammans med eventuell partner eller annan medföljare gör jag allt för att du/ni ska få bästa tänkbara förlossningsupplevelse. Efter förlossningen träffas vi en gång till och pratar om hur det blev och om hur ni mår och har det i er nya familj.

Jag utbildade mig till doula 2016 och ser nu fram emot att hjälpa till att rädda världen genom att ge fler och fler barn och familjer bästa möjliga start!

Jag tar emot uppdrag både planerat och med kort varsel i mån av tid.

Ring, smsa eller skicka ett facebookmeddelande så ses vi på ett kostnadsfritt första möte.
Mobiltelefon
0739497407
E-post
amneby@gmail.com
Facebook
linn amneby svensson doula