View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Susanne Tryggmer
Hemstad
Ölmstad
Arbetar i län
Jönköpings län
Om mig
Hej!
Jag är en 45 årig kvinna som bor i Ölmstad, ett litet samhälle mellan Gränna och Huskvarna. Jag är gift och har 6 barn som är 25, 23, 21,13, 11och 10år. Mitt stora intresse är framför allt barn och min stora dröm var att bli barnmorska. Jag har arbetat som Dagbarnvårdare i 17 år och har då tagit hand om 9 barn i åldrarna 1-6år. I dag arbetar jag som städerska på ett litet städbolag, då det är enklare att ta ledigt och kunna ta uppdrag.

Då jag blev mamma i tidig ålder blev det aldrig av att jag studerade men när jag hörde talas om Doula så anmälde jag mig direkt till utbildningen.
Att föda är det finaste och mäktigaste som finns och därför är det viktigt att det blir en så bra och positiv upplevelse som möjligt. Jag har mycket erfarenhet av mina 6 egna förlossningar då ingen förlossning är den andra lik.

Jag hjälper gärna även till med fotografering under förlossningen om så önskas. Samt att jag kan stötta med amning och eftervård vid hemkomsten.

Tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri träff där jag berättar mer om mig själv och hur det fungerar att ha med en Doula.

Ser framemot att få vara ditt stöd vid ditt livs finaste ögonblick!
mvh Sussi
Mobiltelefon
070-9247090
E-post
sussi.tryggmer@hotmail.com