View Profile

/View Profile
0 entries
1 comment
Bild
ODIS
ODIS Certifierad Förlossningspedagog
Name
Xana De Silva
Hemstad
Teckomatorp, 20 km från Lund och Landskrona
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, German, Swedish
Andra utbildningar
Aktiv Baby instruktör
Amningsrådigvare
Gravidyogalärare, Mammabebisyogalärare
Föräldrautbildare
Utbildar doulor och förlossningspedagoger
Birthing from within förlossningspedagog
Öronakupunktör/akupressör
Workshops i Rebozo, akupressur för förlossning, vattenförlossning
Workshops med Ina May Gaskin, Debra Pascali Bonaro, Dr Sarah Buckley
Spinning Babies

Om mig
Jag har en passion för familjer! Mitt mål är att barn ska få den bästa möjliga starten i livet och att föräldrar ska ha stöd och kunskap för att kunna njuta av den spännande resa som föräldraskapet innebär. Vid en förlossning föds inte endast ett barn utan även en (eller två) mamma och en (ev) pappa. Som doula stödjer jag Er för att Ni ska få föda på Era villkor och enligt Era önskemål. Därmed blir Ni ”empowered” och får en positiv förlossningsupplevelse. Jag hjälper till med amningen, så att det blir rätt och trivsamt från första stunden. Uppstår problem så hjälper jag Er att lösa dessa.
Min son föddes 2001, vid en hemmafödsel. Jag doular sedan 2005, både vid hem- och sjukhusfödslar.

Jag erbjuder förberedande samtal/kurs även för Er som inte vill föda med doula.
Jag är även postpartum doula, dvs att jag har samtal med Er om födseln, ger amningsråd, tips om barnskötsel och hjälper till med babyn och praktiska saker i Ert hem. Jag erbjuder "closing ceremony" med rebozo.

I’m a doula, breastfeeding consultant, childbirth educator and yoga teacher. I have lived 5 years in Australia and speak English fluently. I work in Skåne, both as prenatal, birth and postpartum doula. I offer childbirth classes in English. Please visit my homepage for more information: www.familjestunden.com

Ich bin Doula, Stillberaterin, yoga Lehrerin und Erziehungsberaterin. Ich bin Schwedin-Österreicherin und spreche sehr gut Deutch. Ich arbeite in Skåne.

Jag har startat "Doula med mentor" vilket innebär att en erfaren doula (jag) och en nyutbildad doula arbetar tillsammans. Båda kommer till samtalen under graviditeten och även samtalet efter förlossningen. Det är den nya doulan som har jour och som kommer till förlossningen. Den nya doulan/föräldrarna kan alltid ringa mig under pågående förlossning för att få stöd & råd. Detta erbjuds till lägre pris än en erfaren doula. Maila gärna för mer information!
Mobiltelefon
0733107228
E-post
info@familjestunden.com
Hemsida
http://www.aktivbaby.com
Facebook
Fb doulan, Aktiv Baby
Styrelsemedlem
Valberedning
Avgiften betald för
2020