View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Sara Juliusson
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Gravidyoga
Spinning babies
Holistisk livscoach
Yin yoga
Reiki
Zonterapi
Om mig
Hej!

Jag heter Sara Juliusson och arbetar sedan flera år som doula, yogalärare och gravidcoach.

Min doularesa började när jag väntade mitt första barn. Jag läste om och fascinerades av den urkraft som födande kvinnor besitter. När min förlossning sedan gav mig en upplevelse som samtidigt var både utmanande och fantastisk, fick detta mig att vilja bli doula. För att få möjligheten att stödja kvinnor och par under förlossning, så att fler minns sin förlossning som positiv och stärkande. Den unika tiden som graviditeten innebär bör vi värdesätta högt och låta vara en tid då vi tar hand om oss själva extra mycket. Som gravidcoach, doula och yogalärare ger jag dig möjligheten att få vara närvarande i kropp och själ.

Som doula vill jag kunna hjälpa er att hitta er egna trygga metod att föda barn. Min uppgift är att ge er det stöd och de verktyg ni behöver för att förlossningen ska bli en så trygg och stärkande upplevelse som möjligt. I min roll som doula kommer jag att finnas där för er innan, under och efter förlossningen.

Yoga är ett fantastiskt verktyg för att öka tilliten till den egna kroppens förmåga att föda barn. Jag har själv haft stor nytta av yogans olika former under mina egna graviditeter och mitt föräldraskap. Det var också det som fick mig att vilja bli yogalärare för gravida kvinnor. Att få guida kvinnor att hitta in i och lyssna på sin egen kropps visdom är en stor gåva. Med grund inom yogan är min intention som doula att bidra till att öka tilliten till den egna kroppens förmåga att föda barn genom att vi tillsammans arbetar med andning, intuition och avslappning.

Det går att boka mig för gravidcoachsamtal om du har rädslor eller oro inför en graviditet eller en förlossning. I ett tryggt samtal guidas du till att finna lugn i dig själv och din graviditet för att få en djupare kontakt med ditt barn.

I Doulagruppen använder vi oss av naturliga smärtlindringsmetoder och verktyg under förlossningen så som Föda utan rädsla (andning, avslappning, rösten och tankens kraft), akupressur och Spinning babies. Spinning babies är övningar som stretchar ligament och muskler i bäckenet och runt livmodern för att skapa balans i dessa områden och för att göra plats för att bebisen ska kunna rotera ner.

Välkommen att höra av dig för ett första kostnadsfritt möte!

Varm hälsning
Sara – din naturliga förlossningsguide

Jag är en av doulorna i Doulagruppen sedan 2017. Läs mer om oss på wwww.doulagruppen.se eller kika in på vår Facebook och Instagram. Där finns all information ni kan tänkas behöva i letandet efter er doula. Nu kan du även hyra en förlossningspool och kapsla in din moderkaka hos Doulagruppen, läs mer om detta på hemsidan.

www.doulagruppen.se

E-post
info@doulasara.se
Hemsida
www.doulasara.se
Facebook
www.facebook.com/doulagruppen