View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Jacqui Wilsson
Hemstad
Stockholm och Södertälje
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
- Jag är ensam i Stockholm med att utföra Placentainkapsling. Är du nyfiken på vad det är så kika här.
- Jag leder profylaxklasser enligt metoden Föda utan rädsla. Antingen i grupp eller privat klass hemma hos dig.
2017 gick jag instruktörsutbildningen för Susanna Heli, det gav mig licensiering inom metoden Föda utan rädsla..
- Jag erbjuder härlig massage för gravida. Du kommer till min mysiga lokal i Järna eller så kommer jag hem till dig.
Jag utbildade mig 2017 till Diplomerad Gravidmassör för John Carrier.
Om mig
-_-
Hej. Jag är en erfaren och certifierad doula inom metoden "Föda utan rädsla" av Susanna Heli. Jag brinner för allt som hör fertilitet, graviditet, förlossning och föräldraskap till. Jag tror på din kropps förmåga att föda och önskar att alla familjer ska få möjlighet att känna sig trygga samt kunna lita på sig själva i den resa de går igenom.

Som din doula har jag dig och din upplevelse i fokus. Jag stöttar dig att föda på det sätt som just du önskar, jag står vid din sida och hjälper dig i dina beslut. För att du ska få en så positiv och stärkande förlossningsupplevelse som möjligt erbjuder jag min fulla närvaro, kunskap om förlossningens olika faser, massage, stöd och verktyg. Jag arbetar gärna med verktygen från Föda utan rädsla: andning, avspänning, rösten och tankens kraft. Har ni andra hjälpmedel stöttar jag givetvis även med dessa, det är din förlossning och du bestämmer! Min uppgift är att du ska känna dig trygg, sedd, respekterad och lyssnad på.

Jag har doulat sjukhusförlossningar, hemförlossningar, par och ensamstående. Ingen förlossning är den andra lik, det är en av många anledningar till varför jag älskar att doula. Jag kommer till din förlossning med ett öppet sinne, positiv energi och en varm hand att hålla. Varje förlossning jag blir inbjuden till är för mig en ära att få stötta.
Givetvis är jag lika mycket doula för din partner! Läs gärna på min hemsida. om hur viktigt det är för din partner att få stöd.

- Jag är öppen för att ta uppdrag med kort varsel.
- Arbetar även som postpartum Doula, vilket innebär att jag kommer hem till er en tid efter förlossningen och ger extra stöd, för hela familjen.

Välkomna att kontakta mig via mail eller telefon!
Hälsningar Jacqui.
Telefonnummer
0720473819
E-post
jacqui@forlossningsguiden.se
Hemsida
www.forlossningsguiden.se