View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
ODIS Certifierad Förlossningspedagog
Name
Marie Hultman
Hemstad
Jonstorp
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, Swedish
Om mig
Jag har två underbara barn, födda 2001 & 2003 och bor på Kullahalvön i Nordvästra Skåne och har god erfarenhet av att Doula både till partners och ensamstående. Jag är utbildad Doula och Förlossningspedagog och arbetar även som undersköterska inom vården.

Jag brinner för allt som har med graviditet, förlossning och föräldraskap att göra. En bra start för föräldrarna är en bra start för barnet och hela familjen. Jag har stor tilltro till kvinnans egen förmåga att föda, inom sig har hon en enorm styrka och kunskap. Den finns där, djupt nedärvd i cellerna sedan urminnes tider, det vi kallar för urkraft. Jag har själv bevittnat förlossningar där man fått kontakt och hur krafterna kommer fram och lyckan av att kännas vid dem, det är en enorm kick för alla i rummet. I våra möten lyfter vi fram kraft och tankar och känslor som stärker dig/er i förlossningen.

Det är en stor händelse att bli gravid och ännu större att få bli förälder. Varje kvinna bör få uppleva en trygg och postiv förlossning och känna sig berikad av den. Varje förlossning är unik och magisk. Låt även din/er förlossning bli det genom att ha en Doula.

Jag möter dig/er där ni är och tillsammans formar vi förlossningen till den upplevelse ni vill ha och minnas. Jag kommer att finnas där för er både före, under och efter förlossningen.

Varmt välkommen till Babybirth! ❤️
Mobiltelefon
070-6088034
E-post
din.doula@gmail.com
Hemsida
http://www.doulan.nu
Hemsida
http://www.forlossningsgruppen.se