View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Anna Bergman
Hemstad
Nyköping
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län
Om mig
Som doula så vet jag att det viktigaste för en positiv förlossningsupplevelse är att du har stöd under värkarbetet och att du får den information du behöver för att fatta egna beslut. Det är mitt privilegium att hjälpa dig/er till en plats där du som föder kan slappna av och våga lita på din kropp. Jag finns också där för eventuell partner så hen kan känna sig delaktig och hjälpa till under förlossningen.

Jag har fött två barn, första gången på sjukhus och andra gången en planerad hemförlossning. Förlossningarna har varit väldigt olika och gett mig mycket perspektiv och en oerhörd respekt för födelsen och processen runtomkring. Jag vet att det är av stor vikt att du som föder har möjlighet att fatta dina egna beslut och hjälper dig med den information du behöver för att göra det. Jag har fullt förtroende för att du som föder vet vad som är det bästa för dig och ditt barn.

Jag är också post partum-doula för dig som behöver praktiskt och emotionellt stöd under den första tiden hemma. Jag erbjuder stöd och rådgivning oavsett om du väljer att amma eller flaskmata eller både och. Jag är under utbildning för att bli hjälpmamma genom Amningshjälpen.

Jag tar uppdrag i Sörmland och Stockholms län.

Här finns mer information om mina tjänster

http://stottamamma.blogspot.se
Mobiltelefon
070-2919612
E-post
nordenfeltanna@gmail.com