View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Ida Zackrisson
Arbetar i län
Hallands län, Västra Götalands län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Andra utbildningar
-Diplomerad gravidmassör
-Diplomerad inkapslingsspecialist
-Aktiv baby instruktör
-Rebozo workshop
-Akupressur workshop (NADA)
Om mig
Välkommen hit, och ett stort grattis till dig som ska bli förälder!

Jag heter Ida Zackrisson och bor i Fjärås, Kungsbacka kommun. Min familj består av mig, min man och våra två pojkar födda -13 & -16.

Jag är glad, lättsam, lugn, trygg och har lätt till skratt. Jag är en erfaren doula och det är en ynnest att få arbeta med något som man älskar, jag tror också att det speglar sig i mina möten med blivande föräldrar.

Utöver mitt arbete som doula så arbetar jag som diplomerad gravidmassör, vilket innebär att jag kan uföra en trygg och professionell gravidmassage i syfte att ge ökat välmående, smärtlindring och avslappning under graviditeten samt underlätta för förlossningen.

Mitt mål som doula är att du som är gravid och din eventuella partner ska få en positiv och stärkande förlossningsupplevelse och att du/ni ska kunna se tillbaka på födseln med glädje och kärlek. Jag vill rusta dig med all information du behöver för att kunna göra egna aktiva val- så att du kan få föda barn på dina villkor. Det viktigaste för mig är att du känner dig trygg, att du blir sedd, att du blir lyssnad på och att du och dina önskemål respekteras. Jag vill pyssla om dig/er på bästa sätt!

Finns det något som du vill veta mer om? Eller vill du boka in en kostnadsfri "lära känna träff" för att se om vår personkemi stämmer?

Varmt välkommen att höra av dig!
Mobiltelefon
0708704679
E-post
Doulahalland@gmail.com
Facebook
Doulahalland
Styrelsemedlem
Ledamot