View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Nadja Lioudvig
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Russian, Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Om mig
Hej!

Här finner ni en doula med gedigen livserfarenhet som brinner för och arbetar efter konceptet "mothering the mother", dyktekniken och "Föda utan rädsla"-metoden.

Jag vänder mig främst till ensamstående mammor och unga föräldrar. Anledningen till det är att jag själv har erfarenhet av att vara ung ensamstående mamma och jag vet att bra stöd i det skedet av livet kan spela en viktig roll med långtgående positiva konsekvenser. Det stödet kan och vill jag nu erbjuda andra som befinner sig i samma situation som jag själv var i en gång i tiden.

Jag vill också erbjuda stöd till par och jag vill stärka partnern så att hen kan bli det bästa och viktigaste stödet för den födande.

Jag tar uppdrag i Stockholm, Huddinge och Botkyrka. Talar (förutom svenska) skapligt engelska och klart godkänt ryska.

Det kan vara svårt att skapa sig en bild av någon enbart genom en kort annons. Kontakta mig gärna så stämmer vi en förutsättningslös träff på stan. Om du/ni sedan känner att mitt stöd kan vara det rätta bokar vi en tid då vi tillsammans gör upp en plan för fortsatt samarbete.

Mejla till noromis76@yahoo.se eller besök https://www.facebook.com/soderdoulan/

Varma hälsningar
Nadja Lioudvig

P.S. Några rader ur recensionen på min FB-sida Söderdoulan:
"Det stöd jag fick av Nadja anpassade hon efter mina behov i stunden. Dricksvatten, en varm filt, en hand i min rädda hand, många stödjande och lugnande ord. Om jag behövde utrymme och lugn gav hon mig det.
Full pott, 10/10 möjliga poäng - är skattningen av den här förlossningsupplevelsen. Jag är med glädje referensperson till den som önskar ett samtal om Nadja som doula." D.S.
E-post
noromis76@yahoo.se
Facebook
https://www.facebook.com/soderdoulan/