View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Jannie Nielsen
Hemstad
Docksta
Arbetar i län
Västernorrlands län
Doulautbildning
En bra start Göteborg
Om mig
Min önskan är att alla barn ska få den bästa möjliga starten i livet och att föräldrar ska ha stöd och kunskap för att kunna njuta av den spännande resa som graviditet, förlossning och föräldraskap innebär. Jag har en stark tilltro till kvinnans förmåga att föda barn och mitt mål som doula är att hjälpa till att skapa en trygg miljö fyllt av stöd och närvaro där du kan slappna av och ge dig hän till födandets fantastiska magi.

En positiv förlossningsupplevelse kan stärka kvinnan för all framtid och gör att hon i större utsträckning tror på sin förmåga att exempelvis amma, ta hand om sitt barn och vet vad som är rätt för sig själv och sitt barn.

Som doula till dig/er ser jag som min uppgift att vara ett kontinuerligt stöd, innan, under och efter förlossningen. Vi tränar olika redskap som kan användas under förlossningen. Andning, avslappning, massage, ställningar och värkhanteringstekniker. Vi bearbetar rädslor inför förlossningen och pratar om hur man kan undvika det som ni är rädda för.
Efter förlossningen träffas vi och pratar om förlossningsupplevelsen, amning och spädbarnsvård.

Självklart är jag flexibel och anpassar antal träffar och innehåll enligt era behov och önskemål.

Jag har själv fött 4 barn, och vet hur olika en förlossning kan se ut. När jag födde mitt fjärde barn fick jag uppleva hur det var att verkligen slappna av och samarbeta med kroppen. Den upplevelsen förändrade mig på djupet, och fick mig att inse att det spelar stor roll hur vi föds, och hur vi föder våra barn. Det är så mycket mer än bara en fysisk händelse. Därför är det så viktigt att vi verkligen får lov att ”äga” vår egen förlossning, och gör allt vi kan för att den blir precis så bra som vi önskar den i våra hjärtan. Jag finns här för att hjälpa dig med det ?

Välkomen att höra av dig!
Mobiltelefon
0727407312
E-post
jannie.vitahuset@gmail.com