View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Linda Tjärnberg
Hemstad
Eskilstuna
Arbetar i län
Södermanlands län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Aktiv Baby
Rebozo
Om mig
Min förståelse för betydelsen av stöd vid förlossning väcktes när jag under min sjuksköterskeutbildning praktiserade på ett litet sjukhus i Tanzania där kvinnorna som skulle föda var helt utlämnade till att klara av förlossningen själva. Jag som var van vid den svenska sjukvården höll mig nära de födande kvinnorna och försökte trots våra språkbarriärer vara något slags stöd och när en av kvinnorna tittade på mig och tog tag i min hand och höll den krampaktigt under slutskedet av sin förlossning förstod jag att jag, som i det läget inte kunde så mycket om förlossningar i sig, ändå gjorde någon form av skillnad för den här kvinnan.

Jag är nyligen utbildad Doula med Föda Utan Rädsla som spetskompetens. MItt mål som Doula är att du och din eventuella partner ska känna er trygga både inför och under förlossningen och att ni ska kunna titta tillbaka med glädje på födelsen av ert barn.

Att föda med stöd har i flera internationella studier visat på många fördelar som kortare förlossningsförlopp, mindre medicinska ingrepp och att både mamma och eventuell partner får en mer positiv upplevelse av det som är en av de viktigaste händelserna i deras liv.

Jag är bosatt i Eskilstuna och arbetar sedan flera år som sjuksköterska då jag brinner för att vårda och hjälpa andra människor. Doulandet för mig är ytterligare ett sätt att använda mig av den förmåga jag har i att ta hand om och stötta människor och hjälpa dem att känna trygghet.

Kontakta mig gärna för ett första, kostnadsfritt möte!
Mobiltelefon
0739394448
E-post
lindatjarnberg@gmail.com