View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Ann-Charlotte Gustafsson
Hemstad
Partille
Arbetar i län
Hallands län, Västra Götalands län
Doulautbildning
En bra start Göteborg
Andra utbildningar
Undersköterska
Fritidsledare
Fotvårdspecialist
Om mig
Jag är mamma till två döttrar 34 och 30 år. Att föda barn är för mig en av de största upplevelserna i livet. Mina båda egna förlossningar är bara positiva upplevelser. Jag är utbildad undersköterska och har bla. arbetat på förlossningsavdelning.
Som person är jag positiv, lugn, trygg och flexibel. Jag vill vara lyhörd för dina/era önskemål och tankar kring förlossningen så att den blir en så bra upplevelse som möjligt. Det är alltid era önskningar som gäller.
Jag är av tron att kvinnor är gjorda för att föda barn, graviditeten och förlossning är naturliga steg i kvinnan och mannens väg att möta sitt barn.

Som doula ger jag er trygghet under hela förlossningen och visar verktyg för icke medicinsk smärthantering såsom avslappning, andning och beröring. Genom tydligt mentalt och informativt stöd hjälper jag till att hitta vägar till en positiv förlossningsupplevelse.

Mitt mål är att bidra till en förlossningsupplevelse som ni som föräldrar kan minnas med glädje. Min främsta tillgång och hjälp i min doularoll är mitt lugn, min erfarenhet, mina händer, min röst och lyhördhet samt min ständiga närvaro under förlossningen. Jag försöker skapa en lugn och varm atmosfär som gör er som blivande föräldrar trygga i förlossningssituationen.
Jag kan aldrig – och ska aldrig – ta över partnerns roll. Partnern är alltid det viktigaste stödet för mamman.

Jag gick min utbildning våren 2018 och har därefter varit med på fyra förlossningar.
Som nyutbildad Doula ger jag rabatterat pris under hela 2019 och tar uppdrag i Göteborg med omnejd.

Jag jobbar utifrån boken Föda utan rädsla.

Jag har gott samarbete med en doulakollega och vi tar gärna uppdrag tillsammans om ni så önskar.

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med mig för ett första, kostnadsfritt, möte.
Därefter ingår i varje uppdrag 1-2 träffar innan förlossning, jour från och med 14 dagar innan beräknad förlossning, stöd under förlossningen samt normalt ett möte efter förlossningen.
Mobiltelefon
0706 - 303 404
E-post
acgust@hotmail.com