View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Kamilla Petersson
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Hej, och vad roligt att du eller ni ska få barn!
För många är det bland det största som händer i livet. Oavsett om du fött barn tidigare eller om det är första gången så vill jag lyssna på din berättelse och dina tankar inför den kommande förlossningen. Jag är också gärna ett stöd för dig och din eventuella partner både innan, under och efter förlossningen.

Har tillsammans med min man upplevt fyra förlossningar och de har alla varit väldigt starka och positiva upplevelser trots att vi varit med om både dramatik och stor sorg. Vi har tre fantastiska barn som är 24, 19 och snart 13 år och ett himmelsbarn, som om han levt, skulle fyllt 21 i år. Mina upplevelser av olika graviditeter och förlossningar har gett mig en styrka och erfarenhet som jag har med mig i livet och i möten med andra människor.

Min drivkraft som doula är att få stötta andra att våga släppa taget och uppleva de överväldigande känslor som man ofta uppfylls av vid förlossningar, oavsett om det är gränslös glädje och styrka eller djupaste sorg och smärta.

En passion jag har i livet är att bada kallt, vinterkallt. Den passionen uppstod när jag väntade mitt fjärde barn och kände en enorm längtan att svalka min varma växande kropp i ett iskallt hav. De verktyg jag använder för att förbereda kroppen och kunna njuta i iskallt vatten är precis samma som finns beskrivna i boken Föda utan rädsla; andning, avslappning, säga ja och tankens kraft. Det är verktyg som jag vet hjälper när en ska ta sig an både förlossningssmärta och iskalla bad.

Min vilja att vara med och stötta förlossningar har funnits ända sedan jag fick mitt första barn. Då insåg jag att det inte alltid blir som en tänkt sig men att en har möjlighet att med rätt stöd, goda tankar och avslappning påverka hur en förlossning blir. Min verkliga doularesa började våren 2018 då jag gick en utbildning hos Förlossningsgruppen i Göteborg. Genom mitt arbete som kommunikatör och projektstöd på Göteborgs universitet har jag också gått ett flertal coachutbildningar som gett mig ett förhållningssätt och en vana att se och aktivt lyssna på de jag stöttar.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur jag ser på rollen som doula! Jag träffas gärna på ett kostnadsfritt första möte där vi kan prata om upplägget och se om vi trivs ihop!

Kamilla
Doula Mitt i Livet
Mobiltelefon
0732-576230
E-post
kamilla@doulamittilivet.se