View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Helena Forslund
Arbetar i län
Stockholms län, Uppsalas län
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Om mig
Eftersom jag tycker att en förlossning är en så häftig händelse så ville jag jobba med förlossningar och valde därför att utbilda mig till doula. Jag vill hjälpa födande att få en så bra förlossning som möjligt och förhoppningsvis gå stärkta ur upplevelsen.

Jag tänker att jag som doula är ett verktyg som du som födande använder för att skapa en så bra förlossning som möjligt. En viktig uppgift är att stötta partnern eller en annan stödperson som ska vara med på förlossningen så att den kan ge den födande ett bra stöd. Ni bestämmer vad ni vill att jag ska göra och utnyttjar mina kunskaper och erfarenheter för att leda förlossningen åt det hållet ni vill och för att få extra stöd om det blir annorlunda.

Jag är disputerad marinbiolog och naturen och naturvetenskapen har alltid fascinerat mig. Jag har en dotter på snart två år och tillsammans med hennes pappa bor vi på en liten gård norr om Norrtälje. Vi har biodling, gör läppbalsam av bivax och planerar att starta äggproduktion och grönsaksodling i liten skala för att så småningom kunna försörja oss på gården, doulande och lite olika arbeten.

Jag har möjlighet att ta uppdrag hela sommaren, även uppdrag med kort varsel.
Mobiltelefon
073-6926148
E-post
helena@fodastarkt.se