View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Maddy Hedman
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Spanish, Swedish
Doulautbildning
Trygg förlossning
Om mig
Det finns inget större än när ett barn kommer till världen. Förberedelserna inför förlossningen kan kännas överväldigande med alla känslor och tankar. Därför är valet av stöd det viktigaste ni kan göra inför eran förlossning.

Mitt namn är Maddy och jag är ODIS-doula. Jag bor i Haninge med min man och tre barn.
Vägen till att bli doula har inte alltid varit självklar utan det var något som växte fram ju mer jag insåg hur viktigt valet av stöd påverkade förlossningsupplevelsen. Jag fick själv uppleva det nämligen!
Jag tycker ni är modiga som vågar söka er utanför "normen" (att bara ha sin partner med sig) och erkänner fördelarna med kompletterande stöd som inte är känslomässigt bundet till varken dig som mamma eller som partner.

Vad är det då som avgör upplevelsen?
Det handlar inte om vart, hur eller när du föder utan för att få en positiv förlossningsupplevelse, vill ni känna en känsla av sammanhang och att det var eran förlossning. Fick vi känna oss delaktiga? Kände jag tillit till min kropp? Kände människorna i rummet tillit till min kropp? Frågor som ibland kan lämna ett tomrum efter sig men som jag önskar att ni kan besvara med ett solklart ja.
Man kommer långt med respekt, lyhördhet och stöd i alla delar av livet speciellt tiden kring förlossningen.


Jag vet att ni är bäst på att föda ert barn och Det skulle få vara en ära att få hjälpa just DIG/ER att få föda på era villkor och med rätt stöd. Tveka inte på att höra av dig vid frågor.

Varma hälsningar,
Maddy
Telefonnummer
0735165777
E-post
Maddy@doulorna.se
Facebook
Doulorna
Avgiften betald för
2020