View Profile

/View Profile
1 entry
0 comments
ODIS
Name
Clara Nelzén
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, German, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Spinning Babies
Oxytocinutbildning med Kerstin Uvnäs Moberg
Diplomerad gravidmassör
Om mig
Jag heter Clara och bor i Björkhagen i södra Stockholm. Sedan många, många år har jag haft en stort intresse för förlossning, graviditet och för den omvälvande transformation det innebär att vänta barn, föda och bli förälder. Själv har jag fött tre barn, alla mycket olika upplevelser. Jag har egen erfarenhet av förlossningstrauma men vet också precis hur stärkande och läkande en födsel kan vara. Hösten 2018 utbildade jag mig äntligen till doula och ett tag därefter bistod jag min första födsel. Numer doular jag regelbundet och känner att jag har hamnat helt rätt. Att få stötta familjer och följa dem en liten bit av deras resa är en sann ynnest. Jag tar uppdrag i hela Stockholms län. Förutom att doula arbetar jag som gravidmassör i södra Stockholm.

Alla kvinnor borde få föda tryggt. En positiv upplevelse av förlossningen ger så otroligt mycket för hela familjen och utgör början på ett liv tillsammans med en ny familjemedlem. Mitt jobb som doula är att skapa och upprätthålla det trygga rum som behövs när ett barn kommer till världen. Genom kontinuerligt stöd före, under och efter födseln hoppas jag kunna hjälpa dig/er att få en fin upplevelse, oavsett hur du väljer att föda ditt barn. Jag hoppas kunna bidra till att födseln blir ett fint minne att gå tillbaka till, om och om igen.

Under ett typiskt doulappdrag träffas vi minst 3-4 gånger inför födseln. 2-3 möten för profylax/förberedande samtal och en extra gång för gravidmassage i ert hem! Jour startar i de flesta fall 10 dagar innan beräknad födsel och pågår tills bebisen är född. Jag närvarar under födseln från dess att ni känner att jag behövs tills barnet har fötts. Naturligtvis ses vi även en gång till efter födseln! Mer detaljerad information om min doulatjänst och priser finns på min hemsida.

Kontakta mig gärna för att få reda på mer om mig, hur jag arbetar eller för att boka in ett första förutsättningslöst möte! Referenser finns!
Mobiltelefon
072-0056284
E-post
doulaclara.stockholm@gmail.com
Hemsida
https://www.instagram.com/doulaclara/
Facebook
https://www.facebook.com/doulaclara