View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Iveta Lace
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län, Uppsalas län
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Om mig
Grattis! Du har tagit ditt livs viktigaste beslut och kanske redan nu väntar på ditt första eller nästa glädjegivande lilla barn. Det är det finaste man kan ha! Och en förlossning är en magisk upplevelse man får ta del i. Med rätt stöd och uppmuntran kan det bli ett varmt minne. Det är därför har jag blivit en doula. Jag vill hjälpa dig och din partner att få den fina upplevelsen. Jag själv har tre barn. Alla förlossningar har varit olika. Och utan en doula. Nu vet jag, om det blir en till vill jag ha en doula med oss.

Jag har utbildat mig med "Föda utan rädsla" metoder. Där använder man fyra verktyg för att stödja och stärka kroppens inbyggda förmåner och kunnighet att föda barn. Tillsammans med kvinnan och hennes partner hittar man det rätta och bäst passande metod och strategi.

Vid val att ha mig med er fixar vi en träff att prata igenom allt det är viktigt för er innan förlossningen. Sedan är jag med er när det blir dags att välkomna bebis till världen (hemma och på sjukhus eller bara på sjukhus) och efter det får vi träffas alla tillsammans under den första veckan efter förlossningen för att prata igenom den. Ni kan få hjälp även med andra frågor som har uppkommit under hemmavistelsen.

Kontakta gärna mig!

T. 0760581079, e-post: doulafranhjartat@gmail.com

Ser fram emot att få träffa er och få möjlighet att stödja er under den fina livshändelsen!
Mobiltelefon
0760581079
E-post
doulafranhjartat@gmail.com