View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Marie Silverdahl
Hemstad
Djurås
Arbetar i län
Dalarnas län
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Om mig
Jag heter Marie och bor i en liten by i ett samhälle som heter Gagnef, i Dalarna tillsammans med min man och våra fem barn.
Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av barn, förlossning och kvinnohälsa och det är en grund till mitt intresse att utbilda mig till doula.
Jag har samtidigt som jag varit hemma med mina egna barn arbetat som dagmamma samt driver ett företag tillsammans med en av mina systrar där vi designar och tillverkar skräddarsydda tårtor och andra bakverk.
Jag har länge haft en stark längtan efter att få hjälpa par, och främst kvinnor, vid förlossningar, att hjälpa dem att få chansen till en förlossning där de själva får vara huvudpersonerna. Under hösten 2018 utbildade jag mig till doula, i metoden Föda Utan Rädsla under ledning av Susanna Heli. Efter utbildningen blev jag diplomerad FUR-doula och just nu håller jag även på att certifiera mig.


Varför har jag valt att arbeta som doula?

Jag vill hjälpa andra att få en så minnesvärd, personlig och fin förlossning som det går, för att det är en händelse i livet som är en av de störta man kan vara med om!
För mig är förlossningen och barnen en av de finaste händelserna i livet.
Jag vill vara med och stötta både kvinnan och partnern så att de kan vara lite mer trygga under hela förloppet och känna att det är de som gör jobbet, inte sjukvården, läkarna, barnmorska.

Instagram & Facebook: @daladoulan
Mobiltelefon
0736269204
E-post
daladoulan@silverdahl.net
Hemsida
http://silverdahl.net/doula/
Facebook
@daladoulan