View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Charlott Pantzar
Hemstad
Ängelholm - Össjö
Arbetar i län
Skånes län
Doulautbildning
Aktiv Baby Doula Skåne
Andra utbildningar
Diakon i Svenska Kyrkan.
Om mig
Att vara gravid och föda barn är en av de största händelserna i livet. Mitt mål som doula är att vara ett stöd under graviditet då vi går igenom det som är viktigt för Dig/Er, och under förlossningen, ge er verktyg att klara smärtan och empowerment att jobba tillsammans med kroppen men även för partnern - ge verktyg att vara ett stöd för den födande och få möjlighet till vila när så behövs. Vi träffas vid 2-3 tillfällen under graviditeten, där vi går igenom sånt som är viktigt för er, övar på smärthantering, målbilder etc.
Utöver doula är jag även diakon och har erfarenhet av själavård och samtal. Jag har varit där för människor i både glädje, men även djup kris.

Jag har själv 4 barn och under mina förlossningar har jag upplevt stor skillnad i stöd och närvaro vilket har påverkat min trygghet. Under min 4:e graviditet och förlossning hade jag en doula, vilket var en fantastisk upplevelse och det enda jag ångrar är att jag inte hade det under mina 3 första. Det gav mig ett enormt lugn och tro på mig själv och min kropp att ha doulans stöd och närvaro utöver min man.
Detta lugn och känsla av trygghet vill jag få kunna förmedla vidare till andra kvinnor. Stödet och närvaron gav mig en enorm tro på mig själv och vad min kropp klarar av och den tilltron önskar jag alla kvinnor!
Under min doula-utbildning lärde jag mig "aktiv baby". Det är övningar som kan hjälpa bebisen inta optimalt läge i livmodern inför förlossning, hjälpa mot foglossning, hjälpa barnet sjunka ner under förlossning och vidga bäckenet.

Jag finns tillgänglig för uppdrag i nordvästra till västra Skåne och södra Halland. Välkommen att kontakta mig för ett första kostnadsfritt samtal!

Mobiltelefon
073-6707300
E-post
charlottpantzar@hotmail.se