View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Charlott Pantzar
Hemstad
Ängelholm - Össjö
Arbetar i län
Skånes län
Doulautbildning
Aktiv Baby Doula Skåne
Om mig
Att vara gravid och föda barn är en av de största händelserna i livet. Mitt mål som doula är att vara ett stöd under graviditet då vi går igenom det som är viktigt för Dig/Er, och för den födande kvinnan under förlossningen, ge henne verktyg att klara smärtan och empowerment att jobba tillsammans med sin kropp men även för partnern - ge hen verktyg att vara ett stöd för kvinnan och få möjlighet till vila när så behövs.

Jag har själv 3 barn och under mina förlossningar har jag upplevt stor skillnad i stöd och närvaro vilket har påverkat min trygghet. Under min första förlossning, som var väldigt snabb, kände jag mig väldigt ensam och utlämnad då jag och min smärta inte togs på allvar. Jag var ju förstföderska och "då ska det ta tid" - det gjorde det inte och min dotter höll på att födas med bara mig och min man i rummet. På så sätt skapades även en rädsla inom mig, en osäkerhet gentemot mig själv och min kropp som jag fick arbeta på för att bli av med inför min andra förlossning.
Under min 3:e hade jag ett väldigt fint stöd under så gott som hela förlossningen i form av en barnmorskestuderande som hade TID att vara med mig i rummet, hon lyssnade till mig. visade min man hur han kunde hjälpa mig och på så sätt skapades ett lugn och en trygghet hos mig som jag så gärna vill kunna förmedla vidare till andra kvinnor. Stödet och närvaron gav mig en enorm tro på mig själv och vad min kropp klarar av och den tilltron önskar jag alla kvinnor!
Då jag är nyutbildad (hösten 2018) har jag möjlighet att ta ett lägre pris. Jag finns tillgänglig för uppdrag i nordvästra till västra Skåne och södra Halland. Välkommen att kontakta mig för ett första kostnadsfritt samtal!

Mobiltelefon
073-6707300
E-post
charlottpantzar@hotmail.se