View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
KlaraStina Hyltbring
Hemstad
Landvetter
Arbetar i län
Jönköpings län, Västra Götalands län
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Varmt välkommen att kontakta mig om du önskar någon som stöttar dig innan, under och kanske efter din förlossning utifrån dina behov och beslut.

Du kanske är gravid eller så är du stödperson eller medförälder. Målet är alltid att skydda upplevelsen och starten på ert nya familjeliv, vare sig det handlar om första eller femte barnet. Som Er doula, om ni väljer att gå vidare med mig, skulle jag göra mitt yttersta för att ni ska känna er trygga hela vägen. Att möta sitt barn för första gången är ett otroligt äventyr. Det kan vara skönt att då ha ett bekant ansikte med under förlossningen? Jag utgår mkt från andning, avslappning, tankens kraft och att våga säga ja, sedan kan jag stötta med småsaker, fota, massage och andra behov som dyker upp under den känslostorm det kan vara. Själv gick jag igenom hela känsloregistet och lite till under de timmar då mina barn föddes.

Min roll skulle vara att stötta Er, att guida er under den resan det är att föda. Min önskan är att minnet av den stunden senare för Er speglar lycka, samhörighet, styrka, kraft och det "magiska" man som förälder inte riktigt kan sätta ord på.

Om du orkat läsa så här långt så bor jag i landvetter med min man och tre barn (6,4,1). Min man är fotograf och reser världen över, men som tur är har jag många fina människor runt omkring mig och mina barn. Jag är bild/so/sv-lärare på en skola i Partille.

Jag är öppen och vågar se livets vinklar och vägskäl, jag väljer att se det positiva först, är lösningsinriktad och inkännande. Jag är nog en björnmamma, jag ser pinsamt dåliga filmer när maken är borta, jag är lättövertalad, står med lika delar fötter på jorden som jag har huvudet bland molnen, älskar att bada, hatar att flyga, försöker verkligen vara klimatpositiv och tycker kaffe gör allt bättre.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor!
Mobiltelefon
0739-377297
E-post
klarastina@hotmail.com