View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
ODIS
Name
Pia Gudmundsson
Hemstad
Kungsbacka
Arbetar i län
Hallands län, Västra Götalands län
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Andra utbildningar
Gymnasielärare i biologi och psykologi
Forskarutbildning
Om mig
Grattis till livets mirakel och den fantastiska resa ni har framför er!
Kvinnokroppen är helt otrolig! Den vet precis hur den ska föda ett barn på det mest effektiva och skonsamma sättet, om vi som kvinnor får möjlighet att känna oss trygga.

Mitt mål är att du/ni ska kunna vara närvarande i stunden och fokusera på det fantastiska resultatet av förlossningen – att det ska komma en bebis – samt att vi tillsammans ska skapa en fin upplevelse.

Samspelet mellan känslor, tankar, beteende och kropp är oerhört tydligt under en förlossning. Med rätt kunskap och förutsättningar går detta att påverka i positiv riktning, vilket kan vara avgörande för hur upplevelsen blir. Genom att finnas där som tydligt mentalt och informativt stöd och erbjuda beröring, massage och uppmuntran skapar jag en harmonisk och trygg atmosfär i förlossningsrummet. Humor är också viktigt – skratt ökar både välbefinnande och avslappning samt ökar kroppens egen smärtlindring. Allt för kvinnans kropp ska kunna göra sitt jobb och för en eventuell partner ska kunna stödja på bästa sätt samtidigt som hen själv kan få en fin upplevelse av förlossningen.

Jag är en 40+årig trebarnsmamma som lever för min familj och mina vänner och som älskar träning och yinyoga. Efter att ha läst till gymnasielärare i biologi och psykologi skrev jag en avhandling om depression hos kvinnor och jobbar nu som spindeln i nätet på ett forskningscentrum. Jag är certifierad doula och har gått Förlossingsgruppens doulautbildning. I början av 2020 var jag stöd vid min 10de förlossning. Mina uppdrag har sett väldigt olika ut och jag har stöttat par, singelmammor och personer i socialt och psykiskt tuffa situationer. Jag lägger ingen som helst värdering i hur du som kvinna eller ni som par vill föda ert barn. Jag stöttar på samma sätt och strävar efter att göra det bästa av varje situation som uppstår.

Läs mer på min hemsida www.erdoula.se

Verkar jag passa er?
Hör av er så gör vi er största upplevelse fin och minnesvärd tillsammans!
E-post
info@erdoula.se
Styrelsemedlem
Ledamot