View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Fanny Saintyves
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Språk/Language
English, French, Swedish
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Andra utbildningar
Sjuksköterskeutbildning
Om mig
Jag heter Fanny och jag tar uppdrag ihop med min kära doulakollega Sofia Bringhed Rosendahl vars profil ni kan läsa lite längre upp här på doula.nu. Jag bor i Linnéstaden i Göteborg ihop med min sambo och när jag inte doular eller passar hundar så pluggar jag till sjuksköterska med målet att bli barnmorska i framtiden. För mig handlar doulandet om att ge stöttning, pepp, stärkande ord och trygghet innan, under och efter förlossning. Det krävs så mycket mod och styrka för att bli förälder, och jag tror inte att någon människa klarar det utan stöd. Därför fördjupar jag mig just nu i kunskap om födande, för att få finnas där i en av livets viktigaste och vackraste stunder.

Under sommaren 2019 jobbade jag som undersköterska på förlossningen och BB på Östra sjukhuset i Göteborg där jag fått assistera och stötta kvinnor vid förlossning. Jag har lärt mig hur vi hanterar akuta situationer och vad som är "normalt", och så har jag sett vilken otrolig styrka och mod som finns hos de födande!

Att vara er doula ger mig möjligheten att med 100 % närvaro få stötta, lugna och arbeta med er under graviditeten och förlossningen. Målen är att minimera rädsla och stress, och att bidra till förlossning att minnas med glädje. Jag och Sofia anpassar oss efter era önskemål, allt för att upplevelsen ska bli så bra som det bara går.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att maila eller ringa,
så kan vi mötas upp för en första lära-känna träff!

Varmaste hälsningar,
Fanny Saintyves
Mobiltelefon
0708660514
E-post
fanny.saintyves@hotmail.com