View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Fanny Saintyves
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Språk/Language
English, French, Swedish
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Jag har tidigare studerat och jobbat med teater och film, men värderar nu min lust att hjälpa människor så högt att den drömmen fick ta över! 

Utöver att utbilda mig till doula studerar jag just nu till sjuksköterska med målet att bli barnmorska i framtiden. För mig är förlossning och den förändring som kvinnor går igenom under graviditet fascinerande. Det krävs så mycket mod och styrka för att bli förälder, och jag tror inte att någon människa klarar det utan stöd. Därför fördjupar jag mig just nu i kunskap om födande, för att få finnas där i en av livets viktigaste och vackraste stunder.

Att vara er doula ger mig möjligheten att med 100 % närvaro få stötta, lugna och arbeta med er under graviditeten och förlossningen. Målen är att minimera rädsla och därmed även minska upplevelsen av smärta, och att vi tillsammans ska få en förlossning att minnas med glädje. Jag anpassar mig efter era önskemål, allt för att upplevelsen ska bli så bra som det bara går.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er, och om ni vill träffas för en första lära-känna träff!
E-post
fanny.saintyves@hotmail.com