View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Julia Gawell Elefalk
Hemstad
Malmö
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, French, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
FUR med Susanna Heli, 2017

Gravid- och förälder/babyyogalärarutbildning, Atmajyoti, 2018

Aktiv baby instruktörsutbildning, 2019
Om mig


" I do not care what kind of birth you have.. a home birth, scheduled cesarean, epidural hospital birth, or if you deliver in the woods next to a baby deer. I care that you had options, that you were supported in your choices, & that you were respected "
   | january jones

_____________________________________________________________________________________________

hela som i.. läka
hela som i.. helhet
hela som i.. helig

/ HELA doula /

Genom HELA ger jag (Julia) fysiskt, känslomässigt och mentalt stöd vid sjukhusförlossningar och hemförlossningar oavsett om det gäller en spontan fysiologisk förlossning, en planerad igångsättning eller planerad eller akut kejsarfödsel. Hur du/ni än behöver eller väljer att föda hoppas jag finnas där för att värna er trygghet, integritet och födandets inneboende kraft och magi. För mig är det en enorm ynnest och ära att få stötta dig/er i detta viktiga skifte och initiering som födelsen av en liten bebis och föräldrablivande är, och med alla tankar och känslor det rymmer.

Jag ger också stöd under graviditeten i form av födelseförberedande samtal, och under tiden efter födelsen som postpartum-doula. 

Jag arbetar även som fullspektrum-doula vilket innebär att jag kan ge stöd vid missfall, och närvara som doula vid en förlossning efter IUFD(fosterdöd) eller en abort. Varmt välkommen att höra av dig till mig, så hittar vi ett upplägg efter just ditt/era behov. Här kan du läsa mer om hur fullspektrum-doulor kan arbeta: 
- offbeatdoula.com/fullspectrumdoulas
- ​loveoverfearwellness.com/2018/02/26/what-is-a-full-spectrum-doula

Jag är stolt att välkomna alla familjekonstellationer, identiteter och erfarenheter. Som hbtq+person har jag själv erfarenhet av marginalisering och diskriminering, och av möten med ett samhälle, både i och utanför vårdsituationer, som många gånger inte speglar en där en befinner sig. Min förhoppning är att du/ni, vare sig ni är del av en kärnfamilj eller regnbågsfamilj, känner er stöttade, sedda och speglade som precis dem ni är, och jag ser fram emot att lära känna just din/er familj.

Genom HELA vill jag..

förmedla: ödmjukhet, värme & respekt för just din förhoppning om, och upplevelse av födandet

främja: trygghet, tillit, kraft, oxytocin & glädje

​Min hemsida är under uppbyggnad men kolla gärna in instagram för att få en närmare känsla av mig och HELA. instagram/@heladoula.

För prisuppgifter, gå på in facebook.com/heladoulamalmo.

Varmt välkomna att höra av er för att boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första möte där du/ni får möjlighet att höra mer om hur jag arbetar och känna om personkemin stämmer. Jag ser fram emot att träffas!

/ Julia (pronomen: hon/hen)

_____________________________________________________________________________________________

JUST NU:
Jag leder, utöver att jag tar uppdrag som doula, födelseförberedande gravidyoga på Holistic Mama i Malmö. Läs mer här https://www.holisticmamayoga.com/yoga

På facebook och instagram finns ytterligare information om de tjänster jag erbjuder inom yoga och Aktiv baby-metoden.

_____________________________________________________________________________________________


HELA VÄLKOMNAR ALLA FAMILJEKONSTELLATIONER OCH IDENTITETER.
LGBTQ+ inclusive / QueerTelefonnummer
070-840 25 61
E-post
heladoula@gmail.com
Hemsida
heladoula.se
Facebook
https://www.facebook.com/HELA-doula-2261486590735716/?modal=admin_todo_tour