View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Maëva Begon
Arbetar i län
Västra Götalands län
Språk/Language
English, French, Swedish
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Andra utbildningar
Postpartum doula utbildning, Om Baby med Lori Boggan, 2019.
Föda Utan Rädsla instruktörsutbildning, FUR med Susanna Heli 2018.
International Association for Infant Massages spädbarnsmassage instruktörsutbildning, IAIM Sverige med Mia Elmsätter, 2018.
Pre/postnatal yogalärarutbildning, Yogayama, 2017.
Yogalärarutbildning, Yogayama, 2016
Barn- och tonårsyogalärarsutbildning, Kids Yoga Foundation med Annica Skoglund, 2015.
Om mig
** I am a (native) French, English and Swedish speaking doula. So feel free to contact me in any of those languages **

Jag är en fransk tvåbarnsmamma som har bott i Göteborg i tio år och startade sitt eget lilla företag för att kunna erbjuda enkla och kraftfulla verktyg för att stödja, främja kärleksfulla relationer & välmående för kroppen och sinne hos barn, blivande/nyblivna föräldrar och familjer.

När jag själv blev mamma, förstod jag att jag ville jobba med och stötta småbarnsfamiljer, gravida/nyblivna mammor och föräldrar på något sätt och det är anledningen till att jag blev yogalärare, profylax (FUR) och babymassage instruktör innan jag ens utbildade mig till doula.

Alla förtjänar den tryggaste och mest positiva upplevelse och start som möjligt! Som doula, vill jag att blivande/nyblivna föräldrar känner sig sedda, lyssnade på, stöttade och stärkade under den fantastiska samt sårbara resan mot första mötet med barnet/en samt föräldraskapet oavsett var och hur ni vill föda, och oavsett om det är första barnet eller inte. Stödet jag står för är båda för den födande och partnern.

Jag tar förlossnings- och postpartum ("fjärde trimetern"- dvs 4 månader efter förlossning) doulauppdrag och kan även ta akut uppdrag i mån av tid. Kolla gärna på min hemsida för mer info och hör gärna av dig/er!
Telefonnummer
076 163 71 48
E-post
miniyogi.gbg@gmail.com
Avgiften betald för
2020