View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Lisa Jansdotter
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Gotlands län, Gävleborgs län, Jämtlands län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Örebro län
Språk/Language
English, Norwegian, Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Om mig
Hej jag heter Lisa och är en stark och glad 3-barnsmamma, 52 år ung. Jag är utbildad Doula hos Gravidcoachen (ODIS) och jag vill med trygghet och kunskap hjälpa alla blivande föräldrar till en minnesvärd och fin förlossning. Jag är också Förlossningsfotograf och kan naturligtvis föreviga minnet på ett vackert sätt om ni önskar det, som ett tillägg till Doula-tjänsten.
Jag vill att alla i Sveriges långa land skall ha möjlighet till en Doula därför åker jag gärna på långväga uppdrag över hela Sverige! Tveka inte att kontakta mig även om ni bor långt upp Norrbotten, allt går att lösa!

Jag har fött mina fina, underbara barn (ungdomar) på tre olika sätt, och själv gått igenom det mesta man kan möta på förlossningen. Min önskan, och mitt mål är att skapa ett team-work av oss tillsammans och genom förberedelser öka tryggheten kring ert födande. Vi blir sammansvetsade av två för-möten och vi samlar ihop vår upplevelse vid ett efter-möte. Vid det mötet kan vi även fotografera det lilla underverket. Ert mirakel!

Under förlossningen är jag med er tills ert barn har kommit till vår värld. Jag hjälper mycket gärna även icke-heterosexuella par eller ensamstående. Både förlossningsrädda par och ni som förstår att det är bra att vara flera för att öka tryggheten och samarbetet. Det ska vara underbart att föda! Bli inte förvånade om vi skrattar mycket!

Jag bor i Nacka Strand och när jag inte Doular eller fotograferar gravid, baby eller bröllop så syr jag brudklänningar i egen ateljé. Jag tränar mycket och är ute i naturen med mina hundar på fritiden. Gärna på fjället.

Hör av er så fikar vi och ser om vi passar för varandra! Ni får gärna se på förlossnings- och nyfödd bilder också förstås om ni vill!

Välkommen!
Telefonnummer
0707-52 53 52
Mobiltelefon
0707- 52 53 52
E-post
lisa@sverigedoulan.se
Facebook
SverigeDoulan
Twitter användarnamn
LisaJans
Avgiften betald för
2020