View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Sofia Roos Forssell
Hemstad
Åkersberga
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Andra utbildningar
Diplomerad mental tränare via Humanova
Barnyogaledare
Reiki healing steg 1
Om mig
Att föda barn kan vara en naturlig och vacker upplevelse som kan vara ett av de starkaste och finaste minnen som ni har tillsammans av ert barn. Det kan även vara en starkt laddad kommande upplevelse som känns tuff och svår att stå inför.

Jag vill hjälpa både ensamstående kvinnor och par att få en så fin upplevelse som det bara går när deras barn ska födas.

Jag har kunskap inom naturlig smärtlinding som massagetekniker, akupressur, tankens kraft och FUR (föda utan rädsla). Jag jobbar även med Spinning babies / Aktiv baby som ger bäcken och livmoder den bästa förutsättningen inför förlossningen. Spinning babies/ Aktiv baby är specifika övningar som hjälper barnet att inta optimala positioner i livmodern vilket minskar graviditetsrelaterade problem och underlättar förlossningen.

Jag skriver till dig som gravid/födande i mina texter här om doulande. Men orden är så klart även till Dig som är med som stödperson eller som partner.

Mina styrkor som doula är mina känselspröt, mitt lugn och att jag ofta har glimten i ögat. Jag är väldigt bra på att känna av känslor och stämningar. Det behövs inga ord utan jag finns där ändå. Jag kommer vara ett språkrör mellan dig och personalen på förlossningen. Jag kommer veta efter våra församtal hur du vill ha det och hur du känner inför olika situationer. Din partner eller ev stödperson kommer att vara jätteviktig för dig och för att vrida på din oxytocinkranen så jag kommer även göra allt för att ni blir det bästa teamet tillsammans!

Jag vill få dig att känna empowerment!

Jag har även en styrka i att veta hur kämpigt det ibland kan vara innan man får sin efterlängtade bebis.., både innan man blir gravid... och även under en graviditet. Jag kommer finnas där som stöd tills du håller din bebis i famnen. <3

Min vision som doula är att jag skall hjälpa dig att känna dig trygg inför födelsen av ditt barn. Hjälpa dig att vara närvarande och ge dig trygghet att våga ge dig hän i stunden, låta kroppen göra det den är gjord för att göra. Jag kommer se dig å känna in alla dina behov genom hela din förlossning.

Kejsarfödsel är ett lika fint alternativ för födsel av ett barn, jag har själv varit med om två kejsarfödslar och vet hur rutinerna ser ut rörande ett snitt. Jag finns med hela tiden för att du ska känna dig så trygg som möjligt under hela kejsarsnittet. Här om något är oxytocinet jätteviktigt för anknytning, amning och sårläkningen! Jag hjälper dig att vrida på oxytocinkranen både innan och efter kejsarsnittet.

Jag vill hjälpa dig som födande att skapa positiva, fina och starka minnen av just din förlossning. Där du har blivit sedd, hörd och respekterad hela vägen igenom. <3 Förlossningen är starten på ditt föräldraskap, den är en stor och viktig del över de känslor och tankar som kommer finnas med dig som förälder sen. Trygghet ger de bästa förutsättningarna för en bra start för både dig och ditt barn.

Jag erbjuder även:
- Postpartrum-träffar där jag kommer hem till dig och bebis för att ge dig avlastning i vardagen. Att veta att man ska få återhämtning och avlastning kan ge en styrka att orka mer. Jag erbjuder då amningshjälp, ge dig dusch- och sovtid eller bara någon att prata av sig med.
- Fotografera och filma åt er under och efter förlossningen. Ni kan helt fokusera på födseln och jag dokumenterar hela upplevelsen åt er. Jag har ett stort fotointresse och älskar att fånga precis rätt ögonblick på bild och film så att få föreviga er förlossning är en stor och viktig uppgift för mig som tillsammans med doulauppdraget kombineras på högsta nivå.

Är ni intresserade av dessa extraerbjudanden så säger ni bara till när vi ses på församtalet.

Varma hälsningar
Sofia
Mobiltelefon
0737641254
E-post
fia.beyou@gmail.com
Hemsida
www.beyousweden.com
Hemsida
@doula.beyousweden på Instagram
Facebook
Be You
Avgiften betald för
2019