View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Sara Rönnmark
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Aktiv Baby Instruktör - December 2019
Om mig
Doula i Stockholm - utbildad i Föda Utan Rädsla & Aktiv Baby

****Just nu tar jag inga nya uppdrag, jag kommer att ta uppdrag med BF från November 2021***

Hej! Jag heter Sara och har arbetat som doula sedan 2019. Jag tar uppdrag i hela Stockholmsområdet. Som doula stöttar dig som gravid/födande och partner/stödperson. Jag finns med som stöd innan, under och efter förlossningen. Oavsett hur du vill föda ditt barn, vilka val du gör och vilka förhoppningar och rädslor du bär med dig, så stöttar jag dig och dina önskemål.

Mitt mål som doula är att du som födande och eventuell partner/stödperson ska känna er trygga inför förlossningen, att ni ska ha stöd och verktyg att använda under förlossningen och att ni får en positiv upplevelse och en bra start på föräldraskapet.

Upplägget:
- Innan förlossningen så ses vi två gånger, en gång för att se om du vill ha just mig som din doula, och en gång för att planera, prata ihop oss, träna lite praktiskt och se fram emot förlossningen tillsammans!
- Under förlossningen så kommer jag till dig/er när ni vill, hemma eller på förlossningen. Jag är med hela förlossningen, och åker hem när bebis kommit och ni fått er första stund tillsammans.
- Efter förlossningen ses vi på ett eftersamtal, för att prata igenom hur det kändes för er och för att reda ut frågetecken.

Detta kan självklart anpassas efter era önskemål.

Jag är även utbildad Aktiv Baby instruktör. Aktiv Baby är rörelser som hjälper bebis att inta optimala positioner i bäckenet inför förlossningen. Om du bokar mig som doula så kommer vi gå igenom övningarna tillsammans på församtalet och använda dem under förlossningen om så behövs.

- Du kan också boka mig för ett förberedande samtal, då ses vi en gång och planerar och förbereder inför din förlossning, utan att jag är med som doula under själva förlossningen. Jag kan hjälpa er med strategier och att göra en plan inför förlossningen, läsa igenom förlossningsbrevet och gå igenom aktiv baby övningar.
Hör av dig till mig via mejl/DM på Instagram/via min hemsida för att boka ett första möte, det kostar ingenting. De första tre födslarna tar jag ut en lägre avgift, (1 kvar).

___________


Kort om mig, jag har 1 barn som jag födde med stöd av en doula. Jag bor med min familj i Bromma och arbetar till vardags som utvecklare. Jag valde att utbilda mig till doula efter det att jag under min egen graviditet blev förlossningsnörd och vill vara med och stötta gravida och födande kvinnor för att bidra till en positiv upplevelse och ge en bra start på föräldraskapet.
Har du frågor så kan du kontakta mig via mejl eller via min hemsida www.brommadoulan.se


--- English ---
Doula educated in Confident Birth and Aktiv Baby.

As a doula I support you the birthing person and your birth partner, before during and after the birth. No matter how you want to birth your baby, I will support your wishes.
The doula support consists of one meeting before birth where we discuss your hopes and fears and practice methods for coping during labor. During the birth I am there with you all the way and about one week after the birth we have a second meeting to talk about how you experienced your birth, bring up any questions you have and how you are feeling now.
I have one child, born with a doula as support, and I live in Bromma with my family. I chose to study to become a doula when I, during my own pregnancy, became a birth nerd. I want to support pregnant and birthing women and work towards a positive birth experience and start of parenthood.
You can find some more information on my website, in Swedish though, at www.brommadoulan.se or at my Instagram @brommadoulan.
Contact me for more information or to book a first meeting, it costs nothing. My first three births I take a smaller fee, 1 left.
E-post
sara@ronnmark.se
Hemsida
https://www.instagram.com/brommadoulan/
Avgiften betald för
2020