View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Frida Berg
Hemstad
Hässelby, Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Aktiv baby-instruktör
Akupressur för Birthworkers
Oxytocinutbildning med Kerstin Uvnäs Moberg
Sjuksköterskeutbildning Sophiahemmets högskola (pågående)
Om mig
Välkomna till mig! Jag heter Frida och är en doula verksam i Stockholms-området.

Mitt mål är att du som födande och partner ska känna stöd och trygghet genom hela resan från graviditet, under förlossning och i det nya livet som följer efter. Vi utformar mitt doulande efter dina/era specifika önskemål och situationer. Alla kvinnor, partners och nya små människor som kommer till världen förtjänar en trygg och kärleksfull upplevelse.

Jag utbildade mig till doula 2019 i Föda utan rädsla-metoden där vi använder de fyra verktygen andning, rösten, avspänning och tankens kraft. Som yogi är dessa verktyg närvarande i mitt liv dagligen. Jag är även utbildad aktiv baby-instruktör och i akupressur för förlossning och graviditet samt har gått Dr Kerstin Uvnäs-Mobergs oxytocinutbildning. Jag engagerar mig aktivt för födande, för att kunskap om förlossning och kvinnans egna förmågor. Amning är något jag brinner för och jag medlem i Amningshjälpen, Stockholms läns styrelse.

Utöver detta studerar jag till sjuksköterska på Sophiahemmets högskola men sikte på att i framtiden bli barnmorska som arbetar med hemfödslar.

Hemma har jag två barn och genom deras förlossningar har min starka drivkraft i att stötta kvinnor genom förlossningar växt fram. Mina egna förlossningar har varit väldigt olika men det som varit gemensamt är att jag haft otroligt fint stöd runt mig och är jag lyckligt lottad som får vara det stödet för andra idag.
Telefonnummer
0703337118
E-post
doulafridaberg@gmail.com
Facebook
fridathedoula
Avgiften betald för
2020