View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Frida Berg
Hemstad
Bromma, Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Aktiv baby-instruktör (från december 2019)
Akupressur för Birthworkers (från december 2019)
Om mig
Välkomna till mig! Jag heter Frida och är en doula verksam i Stockholms-området.

Mitt mål är att du som födande och partner ska känna stöd och trygghet genom hela resan från graviditet, under förlossning och i det nya livet som följer efter. Vi utformar mitt doulande efter dina/era specifika önskemål och situationer. Alla kvinnor, partners och nya små människor som kommer till världen förtjänar en trygg och kärleksfull upplevelse.

Jag utbildade mig till doula 2019 i Föda utan rädsla-metoden där vi använder de fyra verktygen andning, rösten, avspänning och tankens kraft. Som yogi är dessa verktyg närvarande i mitt liv dagligen. I skrivande stund utbildar jag mig till hjälpmamma/amningsrådgivare, aktiv baby-instruktör och i akupressur för förlossning och graviditet.

Hemma har jag två barn och genom deras förlossningar har min starka drivkraft i att stötta kvinnor genom förlossningar växt fram. Mina egna förlossningar har varit väldigt olika men det som varit gemensamt är att jag haft otroligt fint stöd runt mig och är jag lyckligt lottad som får vara det stödet för andra idag. För de som önskar föreviga sin förlossning agerar jag även förlossningsfotograf.

Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte! Jag tar även emot uppdrag på kort varsel för de som sent i graviditeten kommer på att ni önskar ha en doula närvarande.
Telefonnummer
0703337118
E-post
doulafridaberg@gmail.com
Hemsida
https://www.instagram.com/doulafrida/
Facebook
DoulaFrida
Avgiften betald för
2020