View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Marie Olofsson
Hemstad
Malmö
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Om mig
Graviditet, förlossning och den första tiden som nyblivna föräldrar bär på några av de största utmaningar och svårigheter vi kan tänkas ställas inför i detta liv. Men om vi får möjlighet att med rätt stöd och support genomgå denna stora, både fysiologiska och psykologiska förvandling, så väntar också den största belöningen där på oss!

Det är här mitt hjärta och absoluta intresse ligger. Att vara det stöd du/ni behöver och önskar under denna stora tid i livet som inte bara gäller förlossningen utan även tiden innan som ni förbereder dig/er inför föräldraskapet och tiden efter där du/ni går in i föräldraskapet.

Att som förstagångsföderska navigera sig igenom en värld fylld med olika tips, råd samt ”rätt och fel” tankar och metoder för graviditeten och förlossningen kan vara överväldigande på många olika sätt och skapa stress, förvirring och rädsla för alla inblandade. Att som omföderska möta sin nya förlossning med förväntan och glädje efter att ens första förlossningsupplevelse varit svår kan vara näst intill omöjligt. Dessa är två olika anledningar att bjuda in en Doula på sin resa, men det finns väldigt många olika orsaker till att behöva kontinuerligt stöd tiden innan, under och efter förlossningen och vad de än är för orsaker så möter jag det med största respekt och omtanke.

Att få uppleva den graviditet, förlossning och första tid som nyblivna föräldrar som man önskar utifrån de förutsättningar och önskemål man har är mitt största mål att förverkliga tillsammans med dig/er!

Ser fram emot att höra ifrån er! Kram!

Mitt doulauppdrag kostar 8000kr och då ingår:

Ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte
Två förberedande samtal under graviditeten
Jour en vecka innan och två veckor efter BF
Stöd under hela förlossningen
Ett eftersamtal efter förlossningen
Rådgivning via mejl och telefon
Mobiltelefon
0706932498
E-post
marie-olofsson@hotmail.com
Facebook
Treat The Mind - Maries Hundar och Doulan Marie
Avgiften betald för
2020