View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Nadja Sahli
Arbetar i län
Norrbottens län, Västerbottens län
Språk/Language
English, Swedish
Om mig
Hej, du som väntar på livets kanske allra största händelse. Du som väntar på att ett barn ska födas. Mitt namn är Nadja Sahli och jag brinner för allt som har med graviditet och förlossning att göra. Det glädjer mig så mycket att kunna erbjuda mina doula-tjänster här i norr och jag hoppas att kunna stärka födande och ge verktyg för en god förlossningsupplevelse. Jag är utbildad av Susanna Heli, författaren till föda utan rädsla och arbetar efter metodens 4 verktyg: Andning, avspänning, rösten och tankens kraft. Som doula är jag lugn och lyhörd och lägger självklart inga egna värderingar i födandet. Mitt fokus ligger på att du och ev partner ska se tillbaka på förlossningen med goda minnen och känna att upplevelsen blev på ditt/era egna villkor.

Förutom att jag är utbildad doula studerar jag även till sjuksköterska som ett första steg till att bli barnmorska och för mig är det riktig ära att få förtroendet att vara i förlossningsrummet.

DOULA-TJÄNSTER

●Partum-doula
Vi har en introduktionsträff där jag berättar mer om hur det fungerar att ha en doula. Om allt känns rätt och kemin stämmer träffas vi för ett längre förberedande samtal, jag kan även följa med till MVC vid önskan, en vecka innan beräknad födsel har jag dygnet runt-jour och jag är med under hela förlossningen och erbjuder även ett eftersamtal ca en vecka efter förlossningen där vi reflekterar kring upplevelsen.
4000:-

● Förberedande samtal + Eftersamtal
Vill ni ha stöd eller prata om tankar kring förlossningen men inte ha med en doula under födseln är detta ett bra alternativ. Vi träffas och går igenom tekniker ni kan använda utifrån föda utan rädslas verktyg. Utöver det hjälper jag er med det ni önskar. Det kan till exempel vara skriva förlossningsbrev, planera hemförlossning eller bara få prata och fråga om förlossningen och första tiden med bebis.
1000:-

Följ mig gärna på Instagram!
Norrlandsdoulan

Varma kramar♡
Mobiltelefon
0703082013
E-post
Nadja.Sahli@hotmail.com
Avgiften betald för
2020