View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Anna Ottertun
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Språk/Language
English, Danish, Swedish
Doulautbildning
En bra start Göteborg
Andra utbildningar
Högskolan för Scen och Musik (HSM) i Göteborg (Rytmik/sång)
Center for Rytmisk Musik og Bevægelse (CRMB), Silkeborg, Denmark (Musikhögskola i Danmark inriktning musik/rörelse)
Relation Play
Taktil kommunikation
15 års daglig praktik av yoga/meditation (snart färdig Gravidyoga lärare)
Om mig
Jag är doula, musiker och yogutövare. Som praktiserande yogini och dansare, har jag stor erfarenhet av kroppen. Både min egen kropp och min kropp i kommunikation med andras kroppar. Jag backar dej 100 % och har fullt förtroende för att du klarar av att föda fram ditt barn. Din kropp vet.Om kemin mellan oss är rätt, har jag stora möjligheter att vara just det stöd du behöver under förlossningen. Jag kan stötta dig genom förlossningens olika faser och ge dej verktyg för att hantera din smärta och din eventuella rädsla bl.a. genom andning, rörelse och massage.
Jag har själv fött tre barn, som alla är vuxna nu. De två senare födde jag i Danmark. Det första av dem för att jag råkade bo där, det andra för att jag tyckte att det gick så mycket bättre i Danmark. Jag fick föda som jag ville och kände att jag "ägde" min förlossning och blev lyssnad på. Att du ska få precis den förlossning som du önskar, på dina villkor och att ditt barn ska få en bra start i livet, är mitt mål. Tredje barnet födde jag i vatten, vilket var en fantastisk upplevelse, som jag varmt rekommenderar.
Jag tycker att förlossningsvården jag har bevittnat idag i Sverige är väldigt apparatfixerad. Det är mycket droger, mediciner och övervakning. Om du, liksom jag önskar en förlossningsupplevelse där kvinnan får möjlighet att äga processen själv och känna att "Wow, jag klarar det här! Vilken fantastisk kropp och styrka jag har!" Då tror jag verkligen att jag är doulan för dej.
Just nu är jag aktiv i ett musikprojekt i Västra götalandsregionen, som jobbar med anknytning via vaggsånger. Vi är en grupp musiker som hjälper föräldrar att skriva en vaggsång till sitt ofödda barn. Kanske är det något som du också är intresserad av?
Blir du nyfiken på att anlita mig som doula och ställa några frågor, tveka inte att höra av dej.
Med vänlighet.
Mobiltelefon
073-5969067
E-post
annaottertun@hotmail.com
Facebook
https://www.facebook.com/anna.ottertun