View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Anna Ottertun
Arbetar i län
Västra Götalands län
Doulautbildning
En bra start Göteborg
Om mig
Jag är ny doula och söker mina tre första uppdrag för att kunna bli ODIS-certifierad, därför kan jag hjälpa dej som bor i Göteborgstrakten och vara din doula för en mindre kostnad, eftersom jag behöver erfarenhet.
Jag är musiker och yogi. När jag inte sjunger eller skriver musik, ägnar jag mig åt yoga, meditation, pardans, samt odlar trädgård, eller paddlar i det vilda havet. Som praktiserande yogi och dansare, har jag stor erfarenhet av kroppen. Både min egen kropp och kommunikation med andras kroppar. Om kemin är rätt, har jag stora möjligheter att vara just det stöd du behöver under förlossningen. Jag kan stötta dig genom förlossningens olika faser och ge dej verktyg för att hantera din smärta. Att du ska få precis den förlossning som du önskar och att ert barn ska få en bra start i livet, är mitt mål!
Jag har själv fött tre barn, som alla är vuxna nu. De två senare födde jag i Danmark. Det första av dem för att jag råkade bo där då, det andra för att jag tyckte att förlossningsvården var så bra i Danmark. Jag fick föda som jag ville! Tredje barnet föddes i vatten, vilket var en fantastisk upplevelse..
Just nu är jag aktiv i ett musikprojekt i Västra götalandsregionen, där vi är några musiker som hjälper föräldrar att skriva en vaggsång till sitt ofödda barn. Kanske är det något som du är intresserad av också?

Om du vill ha kontakt och veta mer om mej och mitt arbete maila eller ring:
annaottertun@hotmail.com eller ring 073-5969067
Mobiltelefon
073-5969067
E-post
annaottertun@hotmail.com
Hemsida
www.tetramusik.se
Facebook
https://www.facebook.com/anna.ottertun