View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Tuyet Yen Tang
Hemstad
Malmö, tar uppdrag i hela Skåne och Stockholm
Arbetar i län
Skånes län, Stockholms län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Andra utbildningar
• Fotoskolan STHLM
• Taktil Massage
• Healing
Om mig
Jag är född i Sverige med ursprung från Vietnam och Kina. Jag är en lugn, avslappnad, inkännande person med stark och grundad närvaro. Födde två barn hemma, ett av barnen i förlossningspool. Det var efter första förlossningen min passion och vilja att stödja andra födande personer i deras resa började. Jag önskar att alla födande får föda på sina villkor, att få känna och få vara i sin egen styrka som alla har inom sig. Det vill jag ge utrymme till genom att vara det stöd som du behöver mig till. För mig är det också oerhört viktigt att du blir respekterad, hörd och lyssnad på.

Jag är en av styrelsemedlemmarna i Födelsehuset.

Jag erbjuder även taktil massage och healing som visat ge många fördelar för dig som gravid och ej gravid enligt studier. Jag erbjuder också postpartum stöd. Lika viktigt tycker jag det är med stöd efter förlossningen då du som förälder har mycket att smälta och återhämta dig från. Att bli avlastad med praktiska saker runt omkring ger större avslappning och utrymme för dig att kunna fokusera på det som är viktigast.

Annat som jag gillar och njuter av är att äta god mat och goda desserter. Min senaste passion är att temperera choklad med rå kakao pasta och kakao smör. Rawfood desserter är också gott och roligt att göra.
Med min familj åker vi runt och utforskar andra delar utanför Sverige. Senaste åren har vi varit fram och tillbaka i Portugal.

Hör av dig vid intresse så träffas vi över en fika eller Skype och ser vart det leder!
Mobiltelefon
0704696558
E-post
tuyetyen.tang@gmail.com