View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Lina Nilsen
Hemstad
Helsingborg
Arbetar i län
Skånes län
Doulautbildning
Familjestunden Skåne
Andra utbildningar
Aktiv Baby instruktör
Spinning Babies
Förlossningspedagog
Kundaliniyogalärare
Gravidyogalärare enligt "the Khalsa way"
Workshops i Rebozo
Postpartum ceremonier
Workshops med Robin Lim och Anna Verwaal,
Stress & Friskvårdsterapeut
Utbildar doulor
Om mig
Jag bor i Skåne och är mamma till Llewyn 6 år och Luca 3 år. Jag driver Omegahälsans yogacenter i Helsingborg sedan 2007 och Yogamamma sedan 2014. Jag utbildar doulor tillsammans med Xana de Silva via Familjestunden & Aktiv Baby.

Med en enorm passion kring graviditet och födande, ger jag dig och din partner stöd och redskap som bland annat Doula och Förlossningspedagog. Vilket innebär att jag ger förberedande samtal/kurs även för er som inte vill föda med doula. Jag doular både vid hem- och sjukhusfödslar. Vart du än väljer att föda skapar jag rum för dig att känna vad som är viktigt och sant och ger dig kunskap så du kan uppleva förlossningen som en meningsfull och kraftfull ritual i medvetenhet och närvaro.

Jag undervisar kundaliniyoga och gravidyoga på mitt yogacenter i Helsingborg och även online. Jag håller i gravidretreats i Sverige med Anna Asplund genom Yatra yogaresor.

“Jag vill inspirera till att lita på din djupaste visdom på din väg till att bli mamma, när du föder ditt barn och som moder. Jag förmedlar lekfulla och samtidigt essensiella verktyg som hjälper dig att stå stadig i dig själv både i din graviditet och förlossning.

Jag är driven av kärleken till barnen, till modern, familjen och till jorden. Att få bevittna en familj födas är stort. Kan vi se graviditeten och födelsen som en transformation kommer vi alltid komma fram i labyrinten. “

Varmt välkommen att kontakta mig. //Lina

Vill du veta mer om min Doula Service, våra förlossnngsförberedande kurser, gravidretreats m.m så hittar du all info på vår hemsida:

www.yogamamma.se

info@yogamamma.se

0768-866281

Instagram: @yogamamma.se

Facebook: Yogamamma

Mobiltelefon
0768866281
E-post
info@yogamamma.se
Hemsida
www.yogamamma.se
Facebook
Yogamamma