View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Eva Lena Wennerholm
Hemstad
Karlstad, Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Språk/Language
English, Swedish
Andra utbildningar
Jag har arbetat som undersköterska extra på Mölndals bb, Östra sjukhuset bb och förlossning
är nu utbildad sjuksköterska. Jag har lång erfarenhet av meditation och andningsövningar, jobbar alternativt med mindfullness och öron akupunktur genom Nada metoden.
Om mig
Jag är en fyra barns mamma som har erfarenhet både av vaginala förlossningar samt kejsarsnitt, fött två av varje.
Som doula vill jag ge kvinnan förutsättningar till den bästa upplevelsen i deras liv, att föda ett barn. Jag jobbar motiverande och hjälper gärna till med smärtlindringen i form av akupunkturen som har inga biverkningar, akupunktur är även oro ångestdämpande och lugnande. Jag är med och stöttar, peppar och hjälper kvinnan knyta an till sin kropp, att lyssna inåt och skapa närvaro till att finna den oerhörda kraften som finns i födande kvinnor. Jag vill hjälpa dig att minimera rädsla och stress.Med mina egna erfarenheter av mina förlossningar samt professionella från bb och förlossningsvården har jag lärt mig vad som är "normalt" och inte, och hur man hanterar akuta situationer. Jag är din röst och länk med förlossningspersonalen. Dina önskemål är min största prioritet så du ska känna dig så trygg som möjligt.
Jag brinner också för eftervården och är gärna med dig och vägleder dig/er en tid efteråt i hemmet när allt är nytt och kan kännas härligt tröttsamt och galet. Stöttning gärna med bla amning, och att vara en medmänniska vid din/er sida.
E-post
e-l.wennerholm@hotmail.com
Avgiften betald för
2020