View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Jennie Wiberg Prckova
Hemstad
Göteborg
Arbetar i län
Västra Götalands län
Andra utbildningar
Traumamedveten omsorg (TMO) och Förskollärarprogrammet på Göteborgs universitet. Samordnarutbildning på Rädda barnen. Sociala relationer och konflikthantering, samverkan mellan myndighet och civilperson samt ledarutbildning för barn och unga inom idrott.
Om mig
Doula som brinner för att ge kvinnor och andra födande förutsättningar att äga sin kropp och subjekt i allra största mån att känna sig förberedda, starka och med tilltro till den egna förmågan. Du kan kontakta mig i de flesta frågor som rör graviditet, oavsett om du ska fullända den eller avsluta den. Jag medverkar ideellt vid abort för dig som har behov av stöttning. Ingen ska behöva varken föda eller avluta en graviditet ensam. Jag har kompetens inom traumamedveten omsorg av olika slag och efterverkningar på grund av dessa. Jag har även kompetens inom social utsatthet, mångkultur och könsöverskridande identiteter. Min styrka är att jobba motiverande och utbildande på det mentala och fysiologiska planet. Med öppna värderingsfria möten, lägger vi tillsammans en så förutsägbar förlossningsplan som möjligt där dina önskemål oavsett karaktär är min största prioritet för att du ska känna dig trygg.

Jag är vetenskapligt lagd och intresserar mig för evidensläget, men har också en spirituell och jordad syn på födandet som en naturlig och fysiologisk process.

Jag har själv tre barn och mycket efrfarenhet av både före, under och efter graviditet och förlossning. Även kring frågor kring syskon och reaktioner som kan uppstå hos dessa nyblivna rollinnehavare.

Jag tror på öppenhet, humor och prestigelöshet. Jag tror på dig.


Telefonnummer
0721560868
Mobiltelefon
0721560868
E-post
jenniestinksrok@hotmail.se