View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
Name
Ulrika Liard Wedin
Hemstad
Höör
Arbetar i län
Skånes län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Din Gravidcoach Skåne
Andra utbildningar
Utbildad gravidyogalärare i kundaliniyoga, hatha vinyasa och wombyoga samt mamma baby yoga
Om mig
Hej!

Ulrika heter jag och jag ser fram emot att få stötta dig och din eventuella partner under den transformerande upplevelse en graviditet och förlossning är.

Min utgångspunkt är att alla har rätt till den förlossning de önskar. Det innebär att vi utgår från dina unika behov och önskningar och jag guidar längs med vägen utifrån min kunskap och mina erfarenheter. Målet är att skapa en upplevelse av trygghet och tillit där du vågar följa med och tillåta din kropp att göra jobbet. Vi tittar tillsammans på vilket stöd du, och din eventuella partner, behöver för att få en så positiv förlossningsupplevelse som möjligt.

Jag är utbildad doula genom Anna Tallwe och Din gravidcoach sedan 2017 och är också gravidyogalärare med mångårig erfarenhet. Tillsammans med Johanna Lindberg driver jag Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning där vi vidareutbildar yogalärare, doulor och barnmorskor i yogans fantastiska redskap inför, under och efter förlossningen.

Många av de verktyg jag förmedlar är hämtade från yogans värld och är en kombination av andetag, fysiska rörelser och mentalt fokus. Jag har ett särskilt intresse för att använda meditativa tekniker under förlossningen och har sett fantastiska effekter för både den födande och partnern.

Jag är själv mamma till tre barn och bor i skogen utanför Höör så kan snabbt ta mig till förlossningar i Ystad, Malmö, Lund, Kristianstad och Helsingborg. Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst möte!
Mobiltelefon
070 23 60 984
E-post
info@holibeyoga.se
Facebook
www.facebook.com/holibeulrika