View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Lovisa Rosell
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län
Om mig
Jag är doula och har tio års erfarenhet av att ge stöd och trygghet genom graviditeter, förlossningar och den första tiden som nyblivna föräldrar.

Jag håller doulautbildningar, undervisar i gravid och mamma baby yoga, och håller förlossningsförberedande kurser för nyblivna föräldrar.

Att föda barn är en unik och högst individuell erfarenhet. Det kan vara både stort, skrämmande och livsomvälvande. Som doula är jag där för er utifrån era behov. Allt för att ni ska få den upplevelsen ni önskar.

Jag har erfarenhet av tvillingfödslar, hemfödslar, sjukhusfödslar, planerade och icke planerade kejsarsnitt. Oavsett hur du väljer att föda är jag med och stödjer dig igenom dina beslut.


Upplevelsen av att föda barn påverkar en kvinna hela hennes liv. De kvinnor som har stöd och närvaro under sin förlossning upplever ofta en positiv förlossningsupplevelse, oavsett om förlossningen blev som man tänkt sig eller inte.

Att vara med och skapa en trygg och tillitsfull plats för den födande och hennes partner är för mig som doula min allra viktigaste uppgift✨.


Jag är tidigare utbildad dansare på Danshögskolan.


Jag är verksam i hela Stockholms området.


Varmt välkommen att höra av dig så pratar vi mer och formar uppdraget utifrån vilka ni är och vad ni behöver.

💜
Mobiltelefon
0739283739
E-post
lovisa.a.rosell@gmail.com