View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
ODIS
Name
Lovisa Rosell
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län
Om mig
Jag är doula och har tio års erfarenhet av att ge stöd och trygghet under graviditet, förlossning och den första tiden efteråt.

Jag utbildar doulor i Stockholm. Tillsammans med barnmorskan Liisa Svensson håller jag doulautbildningen Trygg förlossning. Jag undervisar även i gravid och mamma baby yoga och håller förlossningsförberedande kurser för nyblivna föräldrar.

Pga den rådande situationen med covid 19 finns nu mitt doulastöd anpassat till er utifrån de förutsättningar och behov som finns. Allt för att ni ska känna er så trygga och kunna förbereda er så mycket som möjligt i denna ovissa tid.

Som doula kan jag:

☄️vara stöd under graviditeten med gravidyoga, förlossningsförberedande samtal och profylaxkurser

☄️Vara hemma hos er under förlossningens latensfas och även delar av den aktivafasen om ni vill vänta med att åka in till förlossningen så länge som möjligt.

☄️vara backup för din partner om hen visar symtom eller blivit sjuk.

☄️Avlasta partner om förlossningen blir lång.

☄️vara doula under förlossningen (beroende på vilken förlossningsklinik du valt)

☄️vara doula under hemförlossning.

☄️vara stöd på telefon.

☄️Vara stöd hemma vid tidig hemgång efter förlossning.


Att föda barn är en unik och högst individuell erfarenhet. Det kan vara både stort, magiskt, skrämmande och livsomvälvande på samma gång. Som doula är jag där för er, möter er och stöttar er i de känslor som kommer upp under vägens gång. Du som födande ska aldrig känna dig ensam fysiskt eller känslomässigt.

Jag har erfarenhet av tvillingfödslar, hemfödslar, sjukhusfödslar, planerade och icke planerade kejsarsnitt. Oavsett hur du väljer att föda är jag med och stödjer dig igenom dina beslut.


Upplevelsen av att föda barn påverkar en kvinna hela hennes liv. Som doula vet jag vad trygghet och tillit gör för den födande. Tryggheten att veta vem man ska ringa och vem man möter när det är dags för förlossningen kan vara avgörande för hela förlossningsförloppet. Därför arbetar jag med endast med ett par i taget och är bara jour till just er under fyra veckor. För att med full närvaro vara det stödet ni behöver.

Jag är verksam i hela Stockholms området.

Varmt välkommen att höra av dig så pratar vi mer och formar uppdraget utifrån vilka ni är och vad ni behöver.

💜
Mobiltelefon
0739283739
E-post
lovisa.a.rosell@gmail.com