View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS certifiering
Name
Agneta Rääf
Hemstad
Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län, Uppsalas län
Om mig
VÄLKOMMEN

Bra doulor är bra. Magiskt bra. Här finns en av dem.

Jag är certifierad ODIS-doula, och arbetar utifrån konceptet Föda utan rädsla. Jag är utbildad inom MI (motiverande samtal) Spinning Babies och Mindfulness. Jag kan även en del om Hypnobirthing.

Jag har fött tre egna barn, och jag ser varje födelse som en fantastisk händelse. Jag håller till på Södermalm i Stockholm och är verksam som doula i hela Stockholmsområdet.

Jag vet att en fin upplevelse bygger på trygghet och tillit. Jag stöttar dig och din partner att vara förberedda och fokuserade, och att känna glädje och mod inför förlossningen. Föder du utan partner blir jag med glädje ditt fulla stöd.

Först bokar vi in ett kortare möte hos mig på Södermalm, eller så ses vi på café. När ni bestämt er skickar jag ett avtal.

Vi träffas en gång till då vi tillsammans går igenom era tankar och önskemål, doulans och partnerns roll, verktyg till Föda utan rädsla (FUR), smärtlindring, förlossningens faser, ditt förlossningsbrev och olika förlossningsrutiner. Vi går även igenom tre principer som hjälper barnet att födas: *Balans bäcken *Rörelse i bäcken *Tyngdkraft

Vi träffas hemma hos er, men ni är välkomna till min studio om ni önskar det.

Jag är jour och är tillgänglig dag som natt från två veckor innan Bf tills dess att barnet är fött. Under jourtiden håller vi kontinuerlig kontakt. Ni kontaktar mig vid minsta tecken på att förlossningen har startat. Jag möter upp i hemmet eller på BB, och stannar efter att barnet är fött tills allt känns lugnt och tryggt.

Vi har också ett uppföljningssamtal efter en till två veckor efter förlossningen.

Varmt välkommen att höra av er till mig.

0739 82 96 39
agneta@doulaistockholm.se

Agneta Rääf
Mobiltelefon
0739 82 96 39
E-post
agneta@doulaistockholm.se
Hemsida
http://doulastockholm.se
Blogg
https://doulaistockholm.wordpress.com/2016/06/12/att-anlita-en-doula-2/
Facebook
https://m.facebook.com/doulaistockholm.se?id=736816899696524&changedcover=1
Google+
https://plus.google.com/110807431857824687434/posts/c7AzB9Pi2wT