View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Name
Åsa Stentjärn
Hemstad
Uppsala
Arbetar i län
Uppsalas län
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Om mig
Mitt namn är Åsa Stentjärn och jag är verksam i Uppsala med omnejd (Danderyd, Solna och Västerås). Jag har gått en fantastisk Doula-utbildning"Föda utan rädsla" för Susanna Heli och Liisa Svensson.

Med humor, värme och en mycket bra verktygslåda vill jag ge dig allt det stöd du och din eventuella partner du/nibehöver för att få en så positiv upplevelse av födande som möjligt. Graviditet och förlossning är några av de viktigaste upplevelser livet har att erbjuda, för då grundläggs relationer som varar livet ut, inte minst till oss själva och vår fantastiska förmåga! Som vad våra kroppar faktiskt är kapabla till och hur vi kan lära oss att samarbeta med den kraften.

Jag ser det som min uppgift är att stödja dig så att du ska känna tillit till din egen förmåga och trygghet i dig själv men att ha någon att fråga/luta dig emot när det behövs. Och om du väljer att anlita mig under förlossning vill jag stödja dig och din eventuella partner och kan i det sammanhanget bidra med massage och avslappningstekniker som minskar eventuell rädsla och därigenom smärtan.

Mina barn (födda mellan -86 och 95) har idag börjat stå på egna ben. Den förste födde jag som ensamstående 19-åring i sällskap med min egen mamma, nummer två blev en forcerad förlossning utan medicinska komplikationer men oerhört smärtsam och den tredje var en lugn planerad hemförlossning. Förlossningar ser så oerhört olika ut!

Förälder är jag sedan snart 25 år! Jag har tre egna barn, tillsammans med min man sju "lånebarn" och ett barnbarn, och är djupt engagerad i de barn jag kommer i kontakt med privat eller genom mitt jobb som grundskollärare. Barnen är ju det viktigaste vi har!

Jag har ett eget företag som bl.a. erbjuder massage för gravida (speciellt bra vid stress) och en djupmassage som hjälper kroppen att vitaliseras och återhämta sig efter graviditet!
Mobiltelefon
0706650182
E-post
asa@oppnavagarinat.se
Hemsida
http://www.oppnavagarinat.se/