View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
ODIS Certifierad Förlossningspedagog
Name
Åsa Norén
Hemstad
Alingsås
Arbetar i län
Västra Götalands län
Om mig
"If a woman doesn't look like a goddess in birth...
someone isn't treating her right."
~Ina May Gaskin

Att föda barn (närmare bestämt tre stycken, -01, -06 och -07) är det absolut häftigaste jag har gjort och det var då jag insåg att jag ville hjälpa andra födande kvinnor att uppleva tillit, trygghet, glädje, lugn och kvinnlig urkraft!

Jag utbildade mig genom ODIS våren -09, först till doula och därefter till förlossningspedagog. Tillsammans med min kollega Frida driver jag FörlossningsGruppen. Hos oss kan du gå förlossningsförberedande kurser och komma i kontakt med doulor! Vi håller även egna doulautbildningar.

Jag är även Diplomerad Magplasket-ledare och håller vattenträning kombinerat med förlossningsförberedelse och avslappning i Göteborg.

För närvarande tar jag enbart Doula med Mentor-uppdrag där jag tillsammans med en nyutbildad doula träffar er vid de förberedande samtalen. Sedan är det den nyutbildade doulan som hjälper er under förlossningen. Jag finns med i bakgrunden för råd. Efter förlossningen ses vi igen alla tillsammans och pratar igenom er upplevelse. Mer information hittar du på FörlossningsGruppens hemsida.
Mobiltelefon
0702 736895
E-post
asa@forlossningsgruppen.se
Styrelsemedlem
-