View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
ODIS certifiering
Name
Eva Grape Ersson
Hemstad
Enköping
Arbetar i län
Uppsalas län, Västmanlands län
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Föda Utan Rädsla-instruktör
Spinning babies
Aktiv baby
Socionom, kurator
Om mig
Som doula finns jag med dig/er efter era önskemål och individuella behov före och under förlossningen. Det viktigaste för mig är att jag har dig/er i fokus.

Jag har jobbat som Föda Utan Rädsla-instruktör sedan 2011 och kände att jag vill kunna finnas tillhands inte bara före förlossningen genom mina kurser utan även som ett faktiskt stöd under och efter.

Ett av mina ledord är ödmjukhet och jag vet att vi alla gör vårt bästa efter våra förutsättningar när det kommer till förlossningar och föräldraskap. Jag vet också att vi inte behöver klara det själva. Något av det viktigaste när vi föder barn är att vi är trygga. Som doula ser jag det som min uppgift att finnas som trygghetsskapande stöd under själva förlossningen men också att före förlossningen tillsammans med dig/er utforska vad som kan öka tryggheten hos just dig/er!

Jag är utbildad Föda Utan Rädsla (FUR)-doula och använder mig av verktygen i FUR när jag "doular". När vi träffas inför förlossningen för att lära känna varandra för att bli ett bra team ingår en Föda Utan Rädsla-kurs om n i önskar. Antingen som en del i våra församtal eller om ni vill delta i en gruppkurs med andra par.

Min huvuduppgift ser jag som att skydda förlossningsupplevelsen för dig som födande och din eventuella partner. Jag vill stötta er att få fram era egna resurser för en så stärkande och positiv upplevelse som möjligt.
Jag tar inte över eventuell partnerns roll utan finns som stöd för er båda och vi utgår från era individuella behov och önskningar.

Akut-doula. Det går alltid bra att höra av sig för att se om jag har möjlighet att komma till förlossningen. Kanske har ni i sista stund kommit på att det vore bra med ett extra stöd eller kanske har ni en lång förlossning och stödpersonen behöver en paus. Hör av er!
Mobiltelefon
0707226282
E-post
eva.grape.ersson@gmail.com
Hemsida
https://www.instagram.com/medvindprofylax/
Facebook
@medvindprofylax