View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS certifiering
Name
Frida Lazarov
Hemstad
Västerås
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län, Västmanlands län
Doulautbildning
Förlossningsgruppen Göteborg
Om mig
Graviditet och moderskap ligger mig varmt om hjärtat och år 2014 blev jag mamma till Matheo. Efter min egen förlossning kände jag ett kall att bli doula, under hösten 2016 gick jag förlossningsgruppens doulautbildning i Göteborg. Samtidigt utbildade jag mig till spädbarnsmassage instruktör via IAIM. Jag brinner för att ge barn och föräldrar en så bra start som möjligt tillsamman och arbetar mycket med den tidiga anknytningen.

Jag undervisar Kundaliniyoga och fokuserar därför naturligt mycket på andning, meditation och mantran/affirmationer. Jag tillämpar en holistisk syn på graviditet, förlossning och föräldrarskap och hoppas kunna finnas till som en stöttande hand vid din förlossning. Som person är jag lugn, trygg ,intuitiv och handlingskraftig. Ingen graviditet och förlossning är sig den andra lik därför kommer göra mitt allra bästa för att skydda din/er förlossningsupplevelse.

Som doula kan jag bland annat erbjuda icke medicinsk smärtlindring så som andning, massage, tryck, affirmation eller aromaterapi. Inför alla uppdrag håller jag ett kort kostnadsfri informationsträff , vid ett uppdrag ingår 2-3 träffar innan förlossning, jour inför förlossning (10 dagar innan bf fram till födelse,) stöd under förlossning samt ett möte efter förlossningen. Framöver kommer jag även att erbjuder postpartum tjänster så som stöd vid amning, anknytning, babymassage och avslappning för nyblivna mamman.

Jag ser fram emot att träffa dig/er!
E-post
fridalazarov@gmail.com