View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Anna Bjelkefelt
Hemstad
Bromma
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Spinning babies
Livets träds moderkaksinkapslingskurs
Om mig
Sysselsättning: Mamma, Certifierad doula, post-partum doula och grundare av Doulagruppen, Moderkaksinkapslare. Jag håller även i mammabebis-yoga och gravidyoga på Yogapalatset i Bromma.

Jag jobbar i, och är grundare av Doulagruppen sedan 2015.
Läs mer om oss på wwww.doulagruppen.se eller kika in på vår Facebook och Instagram. Där finns all information ni kan tänkas behöva i sökandet efter er doula.
Vi har nu även vår egen podcast: Doulapodden, en ocensurerad podd om rätten att bestämma över sin kropp och att få föda på sina egna villkor. Finns där poddar finns.

Och lyssna gärna på mig i
Förlossningspodden: https://www.acast.com/forlossningspodden/118.anna
Barnmorskepodden: https://www.acast.com/barnmorskepodden/48.attverkningenkunnagoraskillnad
Babyzpodcast: https://play.acast.com/s/babyzpodcast/endoulasstod

Vi i Doulagruppen erbjuder:
Gravidyoga, mamma-bebisyoga, amningsstöd, förlossningsstöd, förlossningsförberedande samtal, express-doula, moderkaksinkapsling och post partum-tjänser (som innebär stöd i hemmet efter förlossningen). Vi hyr även ut förlossningspool.
Vi erbjuder doulor på svenska, engelska och spanska.

Vi arbetar med verktygen från Föda utan rädsla: andning, avspänning, rösten och tankens kraft.
Att vara rörlig under förlossningen är också något vi uppmuntrar vilket ligger mig nära till hands då jag från början är utbildad danspedagog. Vi arbetar även med Spinning babies som är teknik där vi genom övningar skapar en balans i bäckenet för att bebisen ska kunna inta en optimal position och komma ner i förlossningskanalen. Detta för att hjälpa förlossningen framåt utan onödiga interventioner. Övningarna kan också minska/bota graviditetsrelaterade problem
Vårt arbete handlar också om att ni som blivande föräldrar ska känna er väl förberedda inför förlossningen genom att t.ex. känna till sjukhusens rutiner och att det är fullt möjligt att föda utan dessa om ni så önskar. För de flesta är det viktigt att kunna ta beslut som känns bra där också då men också efteråt och då behöver man information och få möjlighet att diskutera.
Jag anser att det är av yttersta vikt att en eventuell partner/stödperson är den som är närmst kvinnan som föder och känner sig trygg med att ge fysiskt och psykiskt stöd. Därför finns jag med.

Jag har erfarenhet av hemförlossningar, sjukhusförlossningar, sätesförlossningar, vattenförlossningar, planerade och icke planerade kejsarsnitt. Jag har doulat både par och ensamstående i Stockholm, Södertälje, Uppsala och Eskilstuna.
Genom stor erfarenhet har jag sett hur viktigt det är att minnas sin förlossning som någonting fint, oavsett om det blev som man tänkt eller inte- Det kan vara helt avgörande för hur första tiden med bebisen blir.

Hoppas vi ses!
Mobiltelefon
0734 034733
E-post
anna@doulagruppen.se
Hemsida
http://www.doulagruppen.se/
Facebook
www.facebook.com/doulagruppen