View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
ODIS
Name
Lisel Naeslund
Hemstad
Västerås
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län, Västmanlands län, Örebro län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Spinning Babies
Aktiv Baby
Om mig
Jag är specialtränad i metoden "Föda utan rädsla", FUR. Föda utan rädsla finns även som bok och som profylax-kurs för dig som förälder. Jag är även Aktiv baby-instruktör* och kan hjälpa dig med specifika och enkla övningar för att hjälpa din bebis att inta optimala positioner i livmodern, vilket gör att graviditetsproblem minskar och födseln underlättas.

Jag älskade att föda barn och längtar efter att vara ditt stöd fullt ut till din drömfödsel, hur du än föder! Vaginalt eller kejsarfödsel; med önskan om naturlig eller farmakologisk smärtlindring; på sjukhus eller hemma.

Som doula är jag nära, lyhörd och lugn. Jag brinner för informerade val och hjälper dig gärna med lästips och att bolla dina önskemål inför och under födsel, samt med icke-medicinsk smärtlindring som andning, massage, tryck, affirmationer under födseln. Jag finns med som din trygghet genom hela födseln och fokuserar på att du som födande och din eventuella partner ska få en så positiv och stärkande upplevelse som möjligt.

Diskretion, respekt och integritet (och bra playlists!) har jag med mig från mina år som agent för svenska artister. Planeringsförmåga, hänsyn till andras önskemål och glädjefyllt pirr i magen inför livets stora händelser har jag med mig från många år som wedding planner. Nu är jag tillbaka i hemstaden Västerås för att studera till barnmorska samtidigt som jag sitter i styrelsen för organisationen Födelsehuset.

Jag erbjuder också stöd och tips kring amning, säker samsovning, bära barn, tygblöjor, babypottning (EC), barnstyrd tillvänjning av fast föda (BLW) och nära föräldraskap.


Doulapaketet jag erbjuder innefattar förberedande möte, jour, förlossning, eftersamtal och kostar 12.000kr. Hör av dig för möjlighet till rabatterat pris om du är ensamförälder, studerande, sjukskriven eller fött med mig tidigare. Individuell avbetalningsplan är också möjlig. Du är varmt välkommen att kontakta mig om du sent inpå - kanske under pågående värkarbete - vill ha stöd av en doula. Sista minuten-paketet innefattar förlossning, eftersamtal och kostar 6.000kr.

❤️ VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG FÖR ATT BOKA ETT FÖRSTA, KOSTNADSFRITT MÖTE! ❤️
*OM AKTIV BABY
Aktiv baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon. När det finns balans skapas mer plats och bebisen lägger sig därmed i optimala positioner. Många bebisar som ligger i säte kan vändas till huvud ner, med hjälp av Aktiv Baby. När det är balans minskas många graviditetsrelaterade problem så som foglossning, ryggsmärtor, inkontinens och stressrelaterade livmodersammandragningar.

Under förlossningen har bebisen en aktiv roll i att föda sig själv. Hen ska göra olika rörelser och trycka sig neråt i förlossningskanalen. För att kunna göra detta behöver det vara gott om plats och balans i livmoder, bäcken, muskler och ligament. Här kan Aktiv Baby användas med fantastiska resultat! Aktiv baby kan göra att förlossningen går framåt snabbare, att bebisen sjunker neråt och roterar, minska smärtor och minska antalet kejsarsnitt och instrumentella förlossningar.
Mobiltelefon
0730360859
E-post
NaraDoula@gmail.com
Hemsida
https://www.instagram.com/naradoula/
Facebook
https://www.facebook.com/NaraDoula/