View Profile

/View Profile
0 entries
0 comments
Bild
ODIS certifiering
Name
Elin Andersson
Hemstad
Ekerö / Stockholm
Arbetar i län
Stockholms län, Södermanlands län, Uppsalas län
Språk/Language
English, Swedish
Doulautbildning
Föda utan rädsla Stockholm
Andra utbildningar
Aktiv Baby Instruktör
Spinning Babies
Om mig
Födseln av sina barn är något man minns hela livet. Därför tycker jag att det är så viktigt att man får den bästa upplevelsen som bara går. Som doula finns jag med som ett emotionellt stöd innan, under och efter förlossningen för att hjälpa er få en så fin och positiv upplevelse som möjligt. Detta oavsett vilket sätt du önskar föda på. Det kan vara vaginalt, med kejsarsnitt, med medicinsk smärtlindrig eller utan. Det kan vara på sjukhuset eller i hemmet – oavsett så finns jag där för er som ett kontinuerligt och tryggt stöd under hela förlossningen, på era villkor.

Jag har en starkt tilltro på kvinnokroppens förmåga att föda, och jag vet hur hur viktigt det är att tro på sin kropp och på sitt födande. Det är viktigt att hitta lugnet och tryggheten för att kroppen ska låta det så viktiga hormonet oxytocin flöda och på så sätt låta födseln ha sin gång. Och det är där jag som doula kommer in. Jag är utbildad i FUR-metoden (Föda Utan Rädsla) och använder dessa verktyg för att hjälpa dig som födande kvinna att känna lugn och trygghet. Jag stöttar både dig och din partner eller annan eventuell närstående. Har du ingen partner så är jag ditt stöd genom hela förlossningen.

Jag är även utbildad Aktiv Baby Instruktör och kan jobba med rebozo. Detta innebär att jag kan hjälpa till om barnet ligger i säte eller tvärläge. Med hjälp av specifika övningar frigör man plats för bebis att kunna vända sig själv.
Man kan även använda teknikerna under förlossningen om den stannar av eller drar ut väldigt på tiden.

Jag tar uppdrag både för par och ensamstående kvinnor. Jag har även möjlighet att ta akutuppdrag på kort varsel i mån av tid. Vill ni ha hjälp att fota gör jag naturligtvis detta också. Allt sker på era villkor och mitt mål är att ni ska känna att ni fick den bästa upplevelsen som var möjlig.

Hör av er för ett kostnadsfritt första möte eller om ni har några frågor eller funderingar.

Med värme // Elin
Mobiltelefon
0739-90 58 42
E-post
doula@fodatryggt.se
Facebook
www.facebook.com/fodatryggt
Styrelsemedlem
Ledamot